remziyesahin Kızlarrr sonda takılıyomuş sezeryan yapılırken mi takılıyo yoksa sezeryandan önce mi? Çok canımız acır mı yaa küçücük bi deliğe sokucaklar boruyu🥺🥺
26082014 remziyesahin evet canm sonda takılıyor uyuşturduktan sonra taktıklar bana hiç hissetmedim çıkarırkende hissetmedim
Bebegimbenim remziyesahin doğuma hazırlanırken takıyolar acımıyor bende çok korkmuştum sondadan. Hiçte korktuğum gibi değildi
ezehra Deletedmom133 inşallah doğuma pozisyonu alır gerek kalmaz sezeryana yanım. Çokta iri değil ya en fazla 4 kilo olur yani oda normalle doğurulabilir
Deletedmom133 ezehra 1 ay var daha 3400 suan 4 du geçer normal doğum olmıycak ben kendimi kandırmıyorum artik 🤷♀️😊
Nursemomm Deletedmom133 bnm estetik dikişti canm ama iç dikişler tabi ilk on onbeş gün ağrı sızı yapıyor yarın 1 ay olacak şu an hç ağrım yok çok şükür
Nursemomm Nills yok çok şükür alınmadı ama bana celestone vurulmuştu erken doğum riskim olduğu için ciğerleri gelişmişti o yüzden
Nills Nursemomm bende 37+4 te isteğe bağlı sezaryen istiyorum ama küvöze alınır diye de çok korkuyorum. O yüzden sordum
ezehra Deletedmom133 benim doktorum 4300 e kadar doğurtmuş ya sezeryana çok sıcak bakmıyor ama tabii kesin istersek mecbur yapar 😊 hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşalım da 🙏
Yurdanur Nills benimde 37+6 da olacak bende biraz korkuyorum 3 4 gün önde gidiyo şuanlık tabi ama o zamene kadar da önde gider mi bilmiyorum
Nursemomm Nills o belli olmuyor canm 40 da doğurupta küveze alındna da oluyor sağlıkla gelsin yavrun haftan gayet iyi
Nursemomm Nills o belli olmuyor canm 40 da doğurupta küveze alındna da oluyor sağlıkla gelsin yavrun haftan gayet iyi
Nills Yurdanur benim isteğim yüzünden küvöze girer diye çok tedirginim. Doktor kilosu ve gelişimi gayet iyi dedi ama ciğerlerini göremeyiz dedi. Acaba ciğer geliştirici iğne yapılsa bi zararı olur mu? Yarın kontrolüm var belli olcak artık sanırm
Yurdanur Nills bende bilemiyorum canım inşallah sıkıntı olmaz benimki mecburiyetten o tarihte olcak doktorum yok çünkü hiç bilmediğim bi doktora gitmekte riskli geliyo