Nazzz1310 İki haftalıkken öğrenebilirsin benımde oyleydı erken fark ettım hormon testi yapılınca iki haftalık bir haftalık belli oluyor kan testlerinde çıkmıyor sadece hormonda çıkıyor bende iki haftalıkken ogrendım 86 di değerim
Aryacigdem Ebrugozal Evet ondan baska doktora gitmem asla o bizim aile domtorumuz❤ dogum ucretleri hastaneye gore degisiyor ben 5 ay once 2100 tlye sezeryan dogum yaptim istanbul hospitalda
Ebrugozal Aryacigdem esteticadada doğum yaptırıyomuş şimdi gidiyorum fiyatlarıda öğrenicem size bilgi geçerim. :)
Ebrugozal Aryacigdem birde siz kendiniz mi istediniz sezeryanı. Ben normal istiyorum sezeryan olmak hiç istemiyorum bu sebeple fatihden halkalıya gidiyorum şuan :) birde tahlil felan istediğinde veya film gibi şeyler onları nerde yaptırdınız ?
Aryacigdem Ebrugozal esteticada neresi? Ben kendi istegimle sezeryan oldum gurkan bey son ana kadar hep normal dogumu istiyor bana cok israr etti yapabilirsin inaniyorum dedi ama ben kendimi bildigim icin yapmam dedim. Hayatimda gordugum tanidigim en iyici sanlardan biri cigdorellanin selami var deyin tanir beni
Aryacigdem Ebrugozal tahlilleri eger istersen gurban beyin kliniginde hemsire var orda da yaptirabilirsin ostersen devlet hastanesindede yaptirabilirsin ben hep devlette yaptirdim
Ebrugozal Aryacigdem çok teşekkür ederim o tahlileti yazıyor siz devlete mi götürüyosunuz yazdıklarını ? Şimdi çıktım çok tatlış birisi
Zeynep06 Kelebek7 kaçıncı gün test yaptınız benim yumurtlama sonrası 13. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime 3 gün var
Kelebek7 Zeynep06 ben 4 gün gecıkınce test yaptım yanı Salı günü 36 çıktı dün de tekrarladı 70 çıktı yeni gebelik dedı
Aryacigdem Ebrugozal Evet verdigi kagitla devlet hastanesine gidiyorum bunlari istediler diyorum yapiyorlar
mervekucuk Aynen bende beş haftalık hamileyim ve hala agrilarim oluyor bence ilk hafta diye bişey yok 😄
TunarinAnnesi mervekucuk ablacım benim dün https://imgyukle.com/i/kNByYb https://imgyukle.com/i/kNBCzs yumurtlama günüm dü ve adetim 18mayıs biter bitmez değerlendirmeye başladik dün ilişkiden sonra sol kasık ağrim oldı bu gün se sol göğsümün acisindan ölücem gibi ağri var neden ola bilir ?
mutluluk_01 Kelebek7 hamile olduğumu öğrenmeden önce agiriyordu şuan 36 haftalık hamileyim hayla agiriyor canım geçmedi
Kelebek7 mutluluk_01 Benm de Arada agrıyo ben hamıle olduğumu kahverengı akıntı geldi test yaptım 36 cıktı salı günü dün de yaptık hcg 70 çıktı şükür
Melegimm19 Syst33 11+5 ve 13+1 de kız dediler bayramdan sonra gidicem tekrar canım değişmez herhalde😊
Melegimm19 Biryabanci1 11+5 ve 13+1 de kız dedi doktorum canım bayramdan sonra gidicem değişir mi bilmiyorum ama bende kız hissediyorum 😂
DiplomaliEvHanimi Kelebek7 son adet tarihiniz nedir. Son adet tarihine gore 2haftaysa yumurtluyo olabilirsiniz ☺️