BaharSefvan mavi_8 ben kullanıyorm canım. Kimseye açıp ağda yaptıramam onun günahına giremem 🤦🏻♀️ Yeternce günahkarız zaten kul olarak🥴 hemen çıkması dışında bi problemim yok
Gizem_Oguz mavi_8 ağdaya gidememiştim bi kere aldım mecburiyetten bida asla almam jiletten farkı yok mahvetti 🤦🏽♀️
Sengulkrgz mavi_8 ozel bolge icin tuy dokucu olayini bilemedim yaaa ben hic kulkanmadim kullanmamda.Bir kac kez baska bolgeler icin kullanmistim fakat cildimi mahvetti bir kasinti bir yanma direk attim yanii...Bence yapma yaa
Semanuryvz Hamamotu deneyebilirsin canım her bünye farklı ama denemeden alerjik bir durumun var mı bilemezsin. Çıkma süresi yine kısa ama en azından daha doğal gibi 😊
23Zumra BaharSefvan 😂 hamilelikte bi sorun olmadi demi bende agdaya gitmek istemiyorum kendimi cok kasarim.diye
mavi_8 Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım jilet Venüs en iyisi 😊🌹 kimyasal da yok madem çıkarma süreleri de aynı en iyisi Venüs 😊
Duuyguum mavi_8 Benim doktor izin vermedi sarartıcı ve tüy dökücü kullanmama canım sen de sor bi doktoruna
bett_012 mavi_8 yeni sipariş ettim bende hassas ciltler için yorumlar iyiydi . Sprey olanı aldım kremler işey yaramıyormuş . Kullanıcılar böle yorum yapmış
Gizem_miros mavi_8 canim tuy dokucu hamileyken zararli dediler ya kullanmak istedim olmaz dediler jilet venus aldim bende cok memnunum agda yapamiyroum artik
BaharSefvan 23Zumra yok canm 31 haftalıgm hiçbr sıkntı yok şükür. Zaten annem ablam da kullanmış yani bizler de sapasağlamız😁
gLycn_ Eczanelerde bitkisel içerikli olanlari var canim onlari deneyebilirsin bende başka bir başlık altinda okumuştum yazan arkadaş o şekilde doktorunun izin verdiğini söylemişti.