Zeynep_58 Merhaba Dün akşam acilde kan testi yapıldı 216,41 çıktı sizce hamileyim Yoksa umutlanmamalımıyım 😞
GulsahMulayim Zeynep_58 hayırlı olsun canım 🙏 test sonucuna göre kesin hamilesiiinnnn. Aramıza hoşgeldin. Kan testi yanıltmaz ve değerin de iyi çıkmış zaten. 2 gün Sonra tekrar yaptır, iki kat artmışsa bu da sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir 🥰💙
gulsahklycc Zeynep_58 2 gun sonra bidaha kan testi verin iki kati artarsa saglikli gebelik demektir ama degeriniz gayet iyi 🤩😍
Zeynep_58 gulsahklycc doktorumuzda aynısını söyledi 3 gün sonra bidaha test yapın dedi inşallah yükselir çifte bayram olur benim için cevabınız için cok teşekkür ederim 🙏🥰
gulsahklycc Zeynep_58 Rica Ederim Tekrar Hayirli Ugurlu Olsun 🌼 İnşallah Rabbim Şu Güzel Günlerde Evladinizi Size Bagislar Saglikla Kucaginiza Alrsiniz 🌼
mert bende ilk kan verdiğmde beta 20 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 104 çıktı. 2 kattan fazla artması normal mi sizce?
Zelihanisan Zeynep_58 Tebrik ederim hamilesin😊🙏Kanı kaç gün geçtikten sonra verdin ya da bat kaç gün vardı canım?
Zeynep_58 Zelihanisan günüm gecmemişti rahatsızlandım acile gittim hamilelik şüphesi varmı dediler bilmiyorum dedim kan tahlili yapıldı orda çıktı bizede sürpriz oldu ama istiyorduk biraz erken bi süreçte oldu 😊
sevval55 Zeynep_58 tebrik ederim bayrama artık 3 kişisiniz allahım saglıklı kucaga almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻☺️ Ne zamandır olmuyordu?