Kivilipastaa https://i.hizliresim.com/OrJd04.jpg Ayakları nerde çocuugumun 😂 yan mı yatıyo ikili test olayı için de kan verdim 15 gün sonra çıkacakmış bu kadar geç mi cıkıyo ve ense ölçümü sonucu gösterince mi bakıcak ☺️
Tugcehar87 Kivilipastaa bebeğiniz yan yatıyor ve yüzü arkaya dönük 36 haftalık bir anneyim neredeyse bir kere gördüm yüzünü 😂 bacaklarda arkada nerde görsem tanırım bu pozisyonu 😂😂😂
Kivilipastaa Srnkrbrn ya kurban olduğum evlat 😂😂😂böyle büyüdükçe büyüdüğünü gördükçe daha cok mutlu oluyoruz 😍
Kivilipastaa Tugcehar87 hahahha 😂😂😂😂😂😂dogunca insallah bol bol o gül cemaline bak annesi 🥰anası gibi yan yatmayı seviyosa demek ki 😂😂😂😂
Kivilipastaa BaharSefvan bacaklarını neresine sakladı ki cinsiyetini de göstermez bu sıpa bize babası çok merak ediyo 😂😂😂
Srnkrbrn Kivilipastaa evet ya minik bie susamdı resmen allahım sag salim kucagımıza almak nasip etsin
BaharSefvan Kivilipastaa benm de göstermedi göstermedi sonra 18 haftalıkta prenses açtı bize bacağını😁
Kivilipastaa BaharSefvan banada zor göstericekmiş geliyo 😍kıvrılarak yatmayı seviyo benimki anlaşıldı 😂
BaharSefvan Kivilipastaa genelde göstermeyen prenses oluyo çok duydum öylesni ama kesin bilgi diyemem🤷🏻♀️😁 sağlıklı olsn da öğrenirsn inşallah en yaknnzamanda canm