Ozg_as Taneminci ben 10 gündür kullanıyorum decavit birde oligofer kullanıyorum kan ilacı hiç iştah artışı olmadı aksine yarım kilo verdim ilk gebeligimde elevit kullanmıştım o çok kilo aldirmisti bana 1 ayda 5 kilo almıştım Dr kullanmayı bırakın demişti.
Elifinannesii Taneminci evet kilo alımını hızlandırdığı kesin. 1 ayda üç kilo aldım tescilledim bunu😄
Taneminci Damla01 ya ben normalde çok az yerdim artık kendime inanamıyorum kahvaltıda 1 ekmek yer oldum 😖
Fatmademet Bana yeni verdiler kan ilacı ve decavit.bugün kan ilacını içtim midem ağrıdı.decavit icmedim daha kötü olurum diye.mide ağrıtıyor mu yada bulantı yapıyor mu
Taneminci Fatmademet decavit bende ağrısı yapmıştı kuzenimdede bulantı yapmıştı kişiden kişiye değişiyor yarında decaviti dene bakalım
Elifinannesii Fatmademet bu ikisini aynı gün başlamayın derim. Benim doktorum decavite başladıktan 3 gün sonra demir hapına başlarsın demişti ve öyle yaptım sıkıntı olmadı.
kbrnur34 Fatmademet bende de aynı sorun oldu doktor da yan etki yapmaz dedi bugün tekrar başladım bakalım
Bsrakzmn Fatmademet decavit bende aşırı miğfere bulantısı yaptı hiç kullanmadım 37 haftaya kadar geldim bebeğimde gayet iyi şükür
Damla01 Taneminci Bende o ekmek yuzunden kilo aldm. Sadece sabahlari yiyorum ama bende 1 tane yiyorum 🤦♀️
snmnl Ben mide bulantısından yemek bile yiyemiyorum 12.haftadayım 2 kg verdim decavit kullanıyorum bence bulantıyı oda artırıyo .bu arada ne zman kesilir bu bulantı fikri olan varmı ne kullandıysam işe yaramadı