seyda006 Pnaratnn doktorum bana o haftalarda kendi arabanızla gidersen her yarım saatte in yürü demişti
BaharSefvan Pnaratnn ben 6 saatlik gittim senn haftanda canm bişey olmadı doktoruna danş kanaman düşük riskn yoksa sıkıntı yok. Ama ben arabada arkaya ystık atıp uzanarak gittim
elf0 Pnaratnn ben de 15. Haftaödayım bugün doktor kontrolüm vardı biz 12 13 saatlik yıla çıkıcaz sordum bi sakınca görmüyorum dedi kendi aracımızla gitcez yani skaıncası olacağını sanmıyorum ben de
seyda006 Pnaratnn riskin yoksa olmaz inşallah şuan 32 haftalığım yarın 3 saatlik yolculuğa gidicem aynı şekilde dinlenerek yürüyerek 😇
Derya0707 Pnaratnn problem olacagını zannetmiyorum canım bende geçen hafta 4 saatlik yol geldim dolmuşla hemde çok şükür iyiyiz
Esradgc Canım ben otobüsle izmire gidip geldim 10 saat 🙂 allahın izniyle hiç birşey olmaz meram etme molalarda in yürü başka birşeye gerek yok rahat ol yolculuğun keyfini çıkar 😉
Pinpin Pnaratnn doktorunuza sormanız daha iyi sanki sizin en iyi durumunuzu o bilir diye düşünüyorum riskiniz yoksa çıkabilirsiniz tabiki :)