Bende çok gereksiz görüyorum bu hamilelik aşılarını.. ilk çocuğumda yaptırmadım16 haftalık hamileyim bundada yaptırmayı düşünmüyorum eğer gerekli olursa anında müdahale edilebilinecek birşey zaten tetanoz.. ayrıca aşı hakkındaki karşıt görüşlere bende katılıyorum avrupanın çoğu ülkesinde yasak afrika ve asya ülkelerinde zorunlu..ben gereksiz görüyorum organik beslenme imkanına sahip olanların kullanmalarına gerek yok bence.. benim mesela yumurtam köydeki tavuktan etim tavuktan kırmızı etim babamın çiftliğinden yemlerini kendileri yetiştiriyorlar nohutum fasülyem tarladan.. yeşilliklerim domatesim salatalığım `kayınvalidemin bahçesinden😆ne gerek varki aşıya vitamine?koruyucu maddeleri zaten bunların içinde aşı bunlardan daha mı yararlı yani? Ayrıca hamileliğimde de vitamin mineral hiçbirley kullanmıyorum bunların aşı firmalarının ürettği pazarlama stratejileri olarak görüyorum. Son yıllarda hiperaktivite otizm disleksi vb sorunsalların sebebi olarakta bu ilaç ve aşıları görüyorum. Ayrıca unicef bile kabul etti aşı içinde tümör ve kanserojen madde bulunduğunu ve bu aşıların özellikle afrikalı çocuk ve kadınlara uygulandığını.. yine de herkesin kendi tercihi benim tercihim kullanmamaktan yana✋