ozgeackgz-1 Hepinize merhaba daha çok yeni hamileyim kese gözükmedi bir hafta sonra bakarız dedi doktor bthcg 600 dü iki gün önce sabah kalktığımda pembe bi leke geldi korkuyorum bişry olur mu
Nazoliii ozgeackgz-1 doktora gitmende fayda var aslinda canim Allah korusun düşük riskide olabilir yerlesme kanamasi vs de olabilir 🙈
guler27smsk_ ozgeackgz-1 korkma cnm korkarsan daha kötü doktoruna bildir ve bol bol dinlen ayaklarını duvara dik bende kizimda bir defa geldi kan smdi hamileyim tam bir hafta sanki adet oluyordum yinede gitmedim doktora dinlendim bsy olmadı cok şükür
ekara ozgeackgz-1 doktoruna gitmen lazım bazen kanama için progestan veriyorlar veya yatak istirahatı öneriyorlar. İlişki yasağı getirebiliyorlar. Düşük riski olabiliyor. Eşinle kan uyuşmazlığın varsa iğne yapıyorlar yani leke diye geçiştirme doktorda bi görüp değerlendirsin
ozgeackgz-1 Hepinize teşekkür ederim eğer renk kırmızı olursa dr gidicem şimdi biraz istirahat edip beklicem inşallah birşey olmaz teşekkür ederim hepinize
ozgeackgz-1 Bide keseyi görmek için ne zaman gidebilirim en erken, kan Pazartesi gece verdiğimde 600 dü