DamlaMehmetali 16+5ten merhaba kızlar doktorum gyno ferro sanol isminde demir ilacı verdi kusma ve mide ağrısı yaşıyorum aranızda bu durumla karşılaşan varmı ve bi çare bulabildiniz mi acaba 🙄
Koskersultan DamlaMehmetali canım aynı ilacı bana da verdiler dediğin gbi aşırı derecede bulantı ve kusmam oldu doktoruma söyledim kusma yaptıysa Bi hafta ara ver dedi ben hala içmiyorum 😐
Kovaburcu DamlaMehmetali ben hamile kalmadan içtim ishal falan yaptı yan etkileri var tabiki ona muadil cok ilaçta var doktorunuza sorun başka ilaç verebilir 👍🏼Her bünyeye farklı etkileri oluyor ilacların deneye deneye bulabilirsiniz
[silindi] DamlaMehmetali canım bu ilaç normalde bazı hamilelerde yapıyormuş ama bende kullanıyorum 1 aydır bana hiç yapmadı ben aç karnına değil de yemeklerden 2 saat sonra alıyorum doktorum böyle yap yoksa mideni bozar demişti doktoruna bir söyle istersen geçmiş olsun
anapanda12 Aynı ilacı gün de iki kez alıyorum böyle bir şikayetim olmadı, ama eğer olmuyorsa doktordan değiştirmesini talep edebilirsin
DamlaMehmetali anapanda12 ben ilk önce midemi üşüttüm zannettim açıkcası ama yan etkilerini okuyunca anladım doktoruma danışıcam teşekkür ediyorum ☺️
DamlaMehmetali Koskersultan bünyemiz çabuk alışır o zaman inşallah bu ilaca çünkü böyle gerçekten çok zor 😔
DamlaMehmetali [silindi] banada doktorum aç karnına iç dedi içtikten bir saat sonra mide ağrıları başlıyor yemek yiyincede anında geri çıkarıyorum doktoruma danışıcam telrardan teşekkür ediyorum cevabınız için 🥰♥️
flybrs DamlaMehmetali ben kullanıyorum bir yan etkisini görmedim doktor kabızlık yapablir dedi yapmadı muhtemelen ilacın yan etkisi sendeki bimsor doktoruna