Arkadaslar bugun 5+3 olduk daha cok yeniyiz ama ben karnimda kipirtilar hissediyorum seyiriyor gibi benmi yanlis hissediyorum anlamadim etrafimdakilere soyluyorum yok canim daha neler diyorlar daha cok kucuk bazen hissedemiyorum korkuyorum kendi kendime sizlerdede oluyormu acaba
Benmi yanılıyorum
5 haftalık bir bebek sence o kadar büyüyüp rahim duvarına değecek kadar büyük müdür sence?
burcu06 canım gazdır o hissetmen imkansız 😊 en başlarda çok gaz oluyor içinde kayıyor gibi damar artiyormus gibi
Canım bende aynı durumdayım kontrolum vardı doktoruma sordum kas hareketlenmesı dedi vucut kendını gebeliğe hazırlıyomus 🙏🏻❤️
Kimildama degil zaten sadece segirme gibi bi his ama bende anlamadim
[silindi]
burcu06 o seyirme dediğiniz sizin nabzsiniz. 5haftalik embriyo daha elleri ve ayaklari oluşmamişdir bile nasil hissedebilirsiniz ki.. tip da mümkün bile değil
[silindi]
burcu06 Yok canım imkansız hissetmen 😀 İlk gebeliğinse eğer en erken 18. Haftada anca hissedersin normali 20-21 falan 🤰🏻
Kesinlikle yanılıyorsun 15 haftam bitecek benim için bile erken💐
Evet sanirim yanilmisim benim ikinci gebeligim 8 yil sonra rabbim tekrar nasip etti bi cok sey unutmusum acabami dedim ama degilmis 😊
[silindi]
burcu06 ben 24de yeni yeni hissettim 18-20arası hissedenler var ama 5+3 daha kalp atışını bile duymamışsındır pskolojiktir ya da gazdır