Arkadaslar bugun 5+3 olduk daha cok yeniyiz ama ben karnimda kipirtilar hissediyorum seyiriyor gibi benmi yanlis hissediyorum anlamadim etrafimdakilere soyluyorum yok canim daha neler diyorlar daha cok kucuk bazen hissedemiyorum korkuyorum kendi kendime sizlerdede oluyormu acaba

burcu06 acaba cok mu hamile kalmak istiyordunuz psikolojik olabilir mi? Ben 22. Haftamda hissettim de 🤣 sizinki bayağı erken geldi daha kalp atısını duymamıssınızdır 🤔

Canım bende aynı durumdayım kontrolum vardı doktoruma sordum kas hareketlenmesı dedi vucut kendını gebeliğe hazırlıyomus 🙏🏻❤️

Kimildama degil zaten sadece segirme gibi bi his ama bende anlamadim

• [silindi]

burcu06 o seyirme dediğiniz sizin nabzsiniz. 5haftalik embriyo daha elleri ve ayaklari oluşmamişdir bile nasil hissedebilirsiniz ki.. tip da mümkün bile değil

burcu06 cnm böyle bişin olması bu haftalarda mümkünatı yok hiçbir drda diymz yani olablr diye asla olmz😂😂😂o bir hücre şu anda mnciğin miniciği ultrasonda bile zor gözükür nokta kadr hissettmn mümkn değil

Sad3c3m 2 sene kadar bekledim canim belkide ondan bilmiyorum kalp atisini ayin 7 sinde duymaya gidecegim insallah

• [silindi]

burcu06 Yok canım imkansız hissetmen 😀 İlk gebeliğinse eğer en erken 18. Haftada anca hissedersin normali 20-21 falan 🤰🏻

Kesinlikle yanılıyorsun 15 haftam bitecek benim için bile erken💐

burcu06 kendi nabzınızı karnınızda hissedebilirsiniz veya gazdır. Bebeği hissetmeniz mümkün değil. Ben 18 haftalıkken hissetmeye başladım. İlk gebeliğim acaba yanılıyor muyum dedim hatta. 19 haftalıkken kendi rutinini bile oluşturdu. Şimdi 23 haftalık.

burcu06 şuan sadece kalp atışı oluşma evresinde imkanı yok kıpırdasın

Evet sanirim yanilmisim benim ikinci gebeligim 8 yil sonra rabbim tekrar nasip etti bi cok sey unutmusum acabami dedim ama degilmis 😊

burcu06 bebiş daha elleri kolları yok onu geçtim daha bebek görüntüsünü bile almadi daha çok erken gazdır o daha çok var hissetmene ben 15 haftayım hala hareket hissedemiyorum sadece ne tarafımda olduğunu anlayabiliyorum ☺

burcu06 bağırsak hareketleridir canım imkansız 5 haftalık bebeğin hareketini hissetmen nokta kadar yani düşün ben 18. Haftam biterken hissetmeye başladım

• [silindi]

burcu06 ben 24de yeni yeni hissettim 18-20arası hissedenler var ama 5+3 daha kalp atışını bile duymamışsındır pskolojiktir ya da gazdır