deletedmom592 Kizlar adetimden 3 gun oncesinde lekelenmeler basladi gebelik testi yaptigimda pozitifti ve cuma gunu kan verdim degerim 17 cikti. Pazartesi sonuc icin dr.a gittim ama pazar gununden kanamam adet kanamasina donmustu. Carsamba gunu tekrar kan verdim degerim 9a inmis ama kanamam azalmaya basladi bir iki gune biter. Sorum su deger tam sifirlanmadan kanama baslamasi normal mi bunu yasayanlar var mi varsa degeri kanama bitince mi sifirlandi yoksa sifirlaninca mi kanamasi basladi bilgisi olan ve yasayanlar yardimci olursa sevinirim sagolun simdiden.
Merveyman deletedmom592 canım ben tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim benim değerlerim 65e çıkmişti sonra 3 4 gün geçti toz pembe gbi kanama başladı doktora gidip kan tahlıl yapınca 8e düştüğünü öğrendik kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi so pembe kan kırmızı ve kahve renği kana dönüşüp 1 hafta sonra bitti 2 ay geçince tekrar hamile kaldım 1buçuk aylıkken onuda kaybettim kese oluşmadı aldılar şimdi çok şükür 17 haftalık oğluma hamileyim 🤰🏼🤰🏼💙💙🥰
Mlssa deletedmom592 Benim kanamam oldu hatta biz yerleşme kanaması sandık ama hemen kesildi.İdrarda pozitif çıktı.. sonra kan verdim 10çıktı,3 gün sonra tekrar kan verdim 1.2 çıktı ve doktorum kimyasal geçirmişsin dedi.
Minnosizmmm deletedmom592 canım ben mart ayında yaşadım ilk 800 cıktı sonra 1200 cikti doktor direk sağlıksız bu dedi kanamam 1200 'de lekelenme olarak basladi sonra 171 e düştüğünde bildiğin adet kanı gibi gelmeye başladı 2 gün sonra 70 e düşmüştü kanamam devam ediyordu kanamam bittikten 3 gün sonra sıfırlanmıştı
Simya34 Merveyman ay bende aynı oldum,ilki kimyasal gebelik,3 ay geçti tekrar hamile kaldım,Onuda 8 haftalıkken kalbi durdu diye aldılar.Bugun kürtaj olalı tam bir ay oldu,Peki siz sonrasında ne zaman hamile kaldınız şu an ki bebeğinize?
deletedmom592 Semisko ama kanamam bitmek uzere normal mi bu cuma gunu verdigim kan 17 carsamba tekrar verdim 9 cikmis 6 gun var arada
Merveyman deletedmom592 ben 1kere kan vermiştim Bi daha vermemiştim canım seninde aslında vermene gerek yok o aktı gitti zaten şimdi senin rahmindeki kirli kanlar akıyo
Merveyman Simya34 tam 1sene sonra geçen sene Nisan başında kimyasal gebelik geçirdim temmuz başında 2.bebeğimi kaybettim şimdi oğluma 17.haftalığım
Simya34 Merveyman araştırma hastanesine gittim mi?ben puhtılaşma var mı ona baktırıcam?tedavi oldun mu?Yoksa kendiliğinden mi oldu?Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
deletedmom592 Merveyman dr. Istedi canim dış gebelikte olabilir diye 6 gun lekelenmem oldu 4 gun yogun adet kanamam oldu bugun azalmaya baslamis dunku degerimde 9 cikmis tekrar gtcem 1 saat sonra birdaha ister mi 0 a dustugunu gormek icin blmiyorum anlamadigim 0 laninca deger kanama baslamaz mi
deletedmom592 Merveyman insallah canim tam bir sene oncede kurtaj olmustum kalbi durdugu icin hayirlisi bakalim
Merveyman deletedmom592 ben ölen bebeğime kürtaj olmadım vakum ile aldılar kurtajla rahimini zedelemem dedi doktorum ztn bebeğim alındı 6kere adet oldum 7.adetimde hamile olduğumu öğrendim
Zelihacelik Cok gecmis olsun canim benimde dusmesini takip etmek icin 2 3 kere kan vermistik tamamen sifirlanana kadar ama biyokimyasal gebeligi doktorlar dusuk gibi degerlendirmiyor korunmaniza gerek yok demisti 6 ay sonra yeniden hamile kaldim simdi 39 haftaligim rabbim insallah kucagimiza almayida nasip eder sizede isteyen herkesede nasip eder🙏🏾
Merveyman Simya34 yok canım ne pıhtılaşma ne başka bisey hatta kimyasal gebeliğimde ve ölen bebeğimin parçalarını patolojiye gönderdik hiç kötü sonucum yok tedavi olmadım ama 1sene devamlı omepa balık hapı ve flikoasit hapı hep içtim 2.alınan bebeğimden sonra 6kere adet oldum 7.adetimde hamile olduğumu öğrendim
deletedmom592 Mlssa bende yerlesme kanamasi zannettim basta canim hatta 3 gun geldi sonra kan verdim 6 gun surdu leke seklinde zaten sonra adet kanamasina dondu bugun tekrar leke seklinde gelmeye basladi anlamadim ki