Elmalikurabiye Kizlar onerilerinize ihtiyacim var. Avcilarda agdaciya giden var mi? Temiz duzgun bir yer arayisindayim.
zcolak Elmalikurabiye avcıların neresindensin Benin gittiğim yer bana göre gayet temiz zaten ağda ve manikürcü salonu başka bir hizmet vermiyor
Fasulyem22 Elmalikurabiye bende postuna ortak cikayim bende pendik taraflarında arıyorum bilen varsa cooook mutlu olurum 😊😊😊😊
zcolak Elmalikurabiye tam adresi Denizköşkler Mahallesi Zafer caddesi İyibaş sokak no 19/b dilber kızın adı umarım yakındır
burcu28ZK Elmalikurabiye bende 34 haftalık hamıleyım ve gayet memnunum emin olun gorumcem de dahi olsa memnun kalmasam yaptırmam oda oyle bı tehlıkeye sokmaz benı. Göl tarafında kalıyor dükkanı tugba kuaförüm olarak geciyo
zcolak Elmalikurabiye kaldım canım ben Eskişehir’den geldim burada düzgün bir yer bulana kadar bir sürü kuaför değiştirdim. Burası hem temiz hem çalışan kız da samimi geldi benim için ikisinde önemli. Sırf temiz diye gidip suratsız birini çekemem mesela 😂 umarım sende memnun kalırsın.