Happy Bebek telsizi almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan arkadaşlar yazabilir mi hangi marka almalıyım
mrveodbs Happy weewell wma450 almayı düşünüyorum ben yorumları baya iyiydi ebebekte indirime girmesini bekliyorum
Sea Happy inanny kamera ve telsiz bir arada tavsiye ederim.Fiyatıda çok uygn benzerlerine göre ve görüntü ses kalitesi harika 5 adette ninnisi var.Bebeğiniz ağladığında diğer odadan konuşup sakinleştirebilirsinz.ben hepsi buradadan almştm Fiyatı 230 tl
Oge ZuhalDurmus merhabalar bende philips almak istiyorm çekim kalitesi iyi mi çünkü bebişi uyutup günde 2 kere 5 dk dışarı çıkmak zorndayım köpeğim var 100 metre dışarıyı çekiyor mu herkes çok memnunum yazmiş ama çekm kalitesi ile ilgili yorm bulamadım
Bnhr Phılıps awent aldım cızırtıdan geçilmiyor hic memnun kalmadım hemen geri yolladım arkadasım wewell kullanıyo gayet memnun hic cıt yok nezmaan cocuk hareket edip ses cıkarıyomozaman devreye giriyo.. bende weewell alıcam
Bnhr Happy modeli bilmiyorum turuncu antenli bi telsiz arkadasımınki.. eski modeli .. ben şu kırmızı olanından alacagım wma370
Estur Ben kullanmıyorum canım ama sipariş ettim motorola indirimdeydi ebebek te. Geldiğinde test edicem ancak o zaman söylerim nasıl olduğunu.
mrvgun Weewell wmv812 aldım ben çok güzel kameralı model. Ama şuan indirim yok ben indirimle 300e aldım şuan 499 tl sanırım. İndirimleri takip edin 17 şubatta e bebekte telsizler indirime giriyormuş
Hamiyet Biz motorola mbp16 dect marka telsiz aldık cızırtı yok ses çok net geliyor ve en içinde çekiminde de bir sıkıntı olmadı.