sevil87 seyda3838 banada doktor 10 haziran dedi ama kızım bakalım canı nezaman isteyecek henüz açılmam yok
Nazoliii seyda3838 benim 2. Gebelik en cok kizimin ne yapacağını merak ediyorum 🙈 suan hic kiskanmiyor ama etraf sagolsun laflariyla soguttu korkuttu beni merakla bekliyorum 🙈
Zeynepsarper 10 Haziran 🙈 heyecan korku hepsi bir arada rabbim yardımcımız olsun. Bu arada benim spinal +epidural. Sizin nasıl olacak
Zeynepsarper seyda3838 hayır hatta daha hareketli ama belli olmuyor bazı günler fazla hareket etmiyor. Ona takılmayın önemli olan hareket etmesi. Az veya fazla olmasını dert etme
xwoman Zeynepsarper kombine istedigimi soyledim anestezi uzmanina ama bana spinal yeterli bence kombineye gerek yok agrilari agri kesicilerle atlatabilirsin dedi acayip kararsizim
Zeynepsarper xwoman epidural de hiçbir şekilde ağrı hissedilmiyormuş. Ağrı’nın beyin sinirlerine gitmesini engelliyormuş. Daha konforluymuş. Benim çok korkularım olduğu için doktorum özellikle tavsiye etti
xwoman Zeynepsarper dr mu dedi cnm agriyi hissetmeyi engelledigini ? Bende yarin kendi dr uma bir sorayim tekrardan . Artik dusunmekten deli oldum