Aysedgrlikrkmz Yaşayan var mı n’aptınız dün tahlil yaptırdım enfeksiyon çıkmış doktor monurol şase diye tek içimlik bir ilaç verdi yaşayan düzelen var mı nelere neden oluyor internette okudum düşüşe yada erken doğuma sebep oluyormuş yardımcı olabilir misiniz
Hazelkrnz Aysedgrlikrkmz bendede var 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum ardından 2 tane toz kullanıcam bana ağrıda yapıyordu. Gidicem yarın bakalım
ezehra Aysedgrlikrkmz en çok çkemiş biri olarak o tekler hiç bir işe yaramıyor. 34+5 haftalığım en baştan beri neler çektim geçmedi yine tuttu tahlil verdim sonuçları yarın alcam bende. Bıktım artık enfeksiyondan bi kurtulamadım. Ve benee çok ağrı yapıyor alttan yanma sızı sürekli lavabo da kalma sıkıntısı. 🤦♀️
yigitmom_ Aysedgrlikrkmz canim bende de sızı ve agri oluyor idrar rengim koyulasti gittim bana da ismi suan aklimda yok tek kullanimlik sase toz verdi ve tek kullanimlik fitil verdi gece kullandim insaAllah bir faydasını görürüz
defne55 Aysedgrlikrkmz bende de vardı doktor ilaç bile vermemişti bol bol su iç iç çamaşırını temiz tut demişti her hangi bi tehlikeden de bahsetmemisti kendi kendine de geçti zaten şuan bişeyim yok
Bbsra Aysedgrlikrkmz canım benimde enfeksiyon var fakat doktorum kültür istedi kültür normal çıkınc hiç birşey vermedi bile :/
Aysedgrlikrkmz Bbsra geçmiş olsun bende de var bir ilaç verdi onu kullanıp bir hafta sonra yine gidecekmişim ama korkuyorum yaaa bişy olmasın ya
Aysedgrlikrkmz Hazelkrnz inşaallah iyilşemiştir bende ağrı filan yok ilk başlarda yapılan testlerde de çıkmadı bit dün yaptırdım dün ki tahlilde çıktı tek kullanımlık bir ilaç verdi onu kullanacam inşaallah faydası olur
Aysedgrlikrkmz ezehra ay ya çok geçmiş olsun Rabbim hepimize şifa versin 🙏🏼 Bende sızı yok bnde ilk testlerde çıkmamıştı 24 haftalık olduk dünkü testte çıktı inşaallah sorun yaşamayız
Aysedgrlikrkmz yigitmom_ inşaallah canımmm yaaa Rabbim korusun 🙏🏼 Bende bugün akşam bi alcam bir de haftaya alacam sonraki hafta da tahlil yaptırcam tekrar
ezehra Aysedgrlikrkmz inşallah bende artık korkuyorum çocuğa zarar vermesinden bıktım aylardır ya kaö kere acile gittim bu yüzden Allah yardımcımız olsun çocukları sağ salim alalımda kucağımıza gerisi önemli değil 🙏
Momsss6537 Aysedgrlikrkmz bende de var canım korkma bana da tek kullanımlık birşey verdi ben pek ilaç kullanma taraftarı olmadığım için doktora izah etttim o zaman bol bol su iç dedi temizler su enfeksiyonu dedi korkma allahın izniyle birşey olmaz😍
Eceyavuz Aysedgrlikrkmz değerlerin kac ? Benim 0-4 arasında olmadi gereken değer 89 du doktor bu değerle cocuk düşer dedi 8.haftama kadar antibiyotik kullandım o saseyide kullandım hic bisey olmadi en son doktorum antibiyotik vermeye korktu 4 hafta peşpeşe antibiyotik kullandım cünkü 2 mg lik hap verdi hep.. sonra hakiki elma sirkesi kullan dedi doktorum hem içtim suyuma 1 çorba kaşığı attim hemde bi beze koyup iç çamaşırıma koydum bi akıntılar geldi 1 ay böyle ara vermeden yaptim çok şükür geçti
Aysedgrlikrkmz Eceyavuz ben değeri çok da anlayamadım idrar tahlili sonucunda hangi değere bakcam acaba ? Çok geçmiş olsun bu arada Rabbim hepimize şifa sağlık versin 🙏🏼
Eceyavuz Aysedgrlikrkmz hatırlamıyorum ki tam lökosit yassı epidel falan olması gerekiyordu dedigim gibi sen elma sirkesi kullan çok iyi geliyor ama hakiki marketlerse olan degil
Esrasrgn Aysedgrlikrkmz evet canım başlarda bendede oluyodu doktor aynı ilacı vermişti bana. Sonrasında ben günde 2, 2,5 litre su içmeye başladım geçti. Kesinlikle su içmelisin doğuma kadar su ☺️😁