2lokummannesiii Biraz akıntım var kızlar ancak idrar yaparken sızlamam yok. Normalde gün içinde ara sıra sızlama oluyor ve canımı yakıyor. Doktorum mantar vardır dedi ve fitil verdi. Bunu yaşayan var mı acaba?
Hazelkrnz 2lokummannesiii canım bendede akıntı vardı. O vajinada batma sızlanma başından beri oluyor benm. Yaklaşık 3 gündür bendede mantar var hamile kalmadan öncede oluyordu çok fitil falan kullanmıştım ama şuan doktora gitmedim henüz benim de yanmam yok idrarı yaparken ma kaşıntım çok var
Asenadgdvrn 2lokummannesiii evet bendede var beyaz kremsi bi akıntı. Kaşıntı sızlama hiç birşey yok ama neden bilmiyorum 🤷♀️ 30+6 yım
Asiacr 2lokummannesiii ara ara bende de oluyor o batma. Sanirim cogu hamile de var. Akinti artik bir parcamiz gibi olmazsa olmazimiz oldu. Bir suru fitil kullandim gecmiyor. Yapacak birsey yok
gunes3 2lokummannesiii Aynı yazdığınızı yaşıyorm bende bir kaç gündür vajinada sızlama iğne batar gibi oluyor saniyelik. 17 haftalığım doktor banada mantar diyip fitil verdi. 2 gün önce kullandım. Batma devam ediyor ara ara. Sizinki geçti mi nasıl geçti :(
2lokummannesiii Hazelkrnz kaşıntı olayını daha önceki mantarlarda çözdüm ama bu defa gün içinde sızlama yapıyor anlam veremedim. İlk fitili kullandım bakalım inşallah faydalı olur.
Hazelkrnz 2lokummannesiii inşallah canım geçmiş olsun 🙏 ama o sızlama dediğin şey iğne batar gibi sürekli oluyor o bana rahim büyüdüğü için diye biliyorum internettede öyle yazıyor. Kaç haftalıksın?
2lokummannesiii Hazelkrnz benim bebeğin başı aşağıda bir de o mu baskı yapıyor anlamadım. Magnezyum içmem gerek sanırım.
Hazelkrnz 2lokummannesiii magnezyum bende kullanıyorum. Bende 20+4 günlük ama internetten araştır bak ondandor yani korkma
2lokummannesiii gunes3 çoğu hamilede oluyor canım. O batma hissi bende de geçmemişti ve ara ara olmuştu. Ben bebek aşağıya baskı yapıyor herhalde demiştim. Korkulacak bir şey yok ama merak etme.
gunes3 2lokummannesiii Doğuma kadar devam etmişmiydi sizin 😔 daha 5 ayım var bazen rahatsız ediyor baya 😔
Bayrakoglu69 Bekarkende çok olurdu bana evlendikten sonrada devam etti yani bu vajinal enfeksiyon suan 15+1 deyiz Bu haftaya kadar kaç defa oldu , Yeşil sarı bi akıntı oluyo ve felaket kaşınıyor ben sünnetli çocuklar gibi yürüyorum evde . Bide şişti yani bi tuhaf 🤦🏻♀️ Bu yüzden dışarı bile çıkamıyorum hiç bir yerde lavaboya gidemiyorum 🤦🏻♀️ Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek 🙏