Betusunannsi Ozlem95 sag saglim saglikla su bebeklerimizi doğursaydık bi 🥺 once biluribin seviyesine baktirip oyle ozelde test yaptiracagim canim insallah. Aksam esimle konusacagiz
buseakinn Betusunannsi bak az önce doktoruma da sordum avuç içi bacak ve gece saatlerinde artış gösteren kaşıntılarda daha yüksek çıkıyormuş sonuçlar canım haberin olsun
Betusunannsi buseakinn canim ast ve alt normal biluribin normal. Alp degerim yuksek cikti. Yarin doktora sonuc değerlendirmesi icin gidecegim
buseakinn gLycn_ o taşlar düşüğe sebebp olmaz kanala düşerse tetikler o ayrı ama direk düşmez sıkıntı yapma şuda başıma geldi safra taşı var dediler özel bir hastanede sonra hamile kalınca bu enzim yüksekliğinde sendeki taş bende de varsır desi doktor 😂😂
gLycn_ buseakinn benim çok fazla taşim var canim ufak ufak maalesef 2 uzmana göründüm ben özel diyet verdi ikiside 🤷🏻♀️ Hiç sıkıntı yaşatmadi taşlar bana şu ana kadar inşallahta olmaz bundan sonra 🙏🏼
Elcinttk Betusunannsi üstünden çok geçmesine rağmen bir sorum olacaktı.benımde ast ve alt sonucum normalken alp sonucum cok yuksek cıktı.size nasıl bir yol ızletılmıstı