1987gokce Sedefff1 bende kullandım bu ilacı gerçekten cok faydası oldu. Kullanmadan önce hergün kusuyodum sonra haftada 1e sonra tamamen geçti çok şükür.
Cemoss Sedefff1 tatlm onu kullanyoken folikaait kullanma 😚😚 bende kullandm ayni ilacı doktorum bunu kullanrken folik asiti brak bundada var zaten dedi 😚😚 mide bulantn gctgi anda bunu brak folikaste devm et dedi 😚😙
yakamoz Ben kullandım. Hem folik asit yerine geçiyor hem de çeşitli vitamin takviyeleri bulunduruyor. Doktorum bana özellikle bulantılarımı hafifletsin diye vermişti ve gerçekten de hayatim yaşanabilir hale gelmişti.
Sedefff1 yakamoz ya canım gerçekten öi banada dün verdi ama folik asitte verdi bugun ikisini bir aldım bulantım arttı sankii sorayım dedim bi tesekür ederimm
yakamoz Hay Allah o niye öyle oldu ki acaba. Biraz sabredin bulantılı zamanlar gercekten çok zor ama geciyor benim bulantimi baya hafifletmisti dilerim size de çok iyi gelir🤗
1987gokce Sedefff1 şifa olsun canım. Evet içinde folik asit var zencefil var B12 var bi kaç vitamin daha vardı. Dr.um folik asit yerine vermişti ama sen yine yinede Dr.una danis kulaktan dolma bilgi vermeyelim 💙
Sedefff1 Cemoss demi ya ikisi çok agır geliyo resmen aldırmak için gidip aldım çok sagol cnm öyle yapayım bnde
Cemoss Sedefff1 aynen tatlm agr gelmesi normal gunlukk 400 mg alman gerekirken sen ikisini birlikte icince 800 mg alms oluyosun oda fazla geliyo haliyle 😚😚
Nurten Sedefff1 bende hem folik asit hemde nomesis plus içiyorum bi kaç saat arayla ama bana folik asiti bırak demedi haftaya gidicem kontrole unutmazsam sorarım 🤦♀️
Sedefff1 Nurten bnada bırak demedi dün ilk defa kullandım ikisini arka arkaya aldım 😓 sen nasıl alıyosun cnm
Nurten Sedefff1 ben sabah kahvaltıdan sonra folik asiti içiyorum 2 saat sonra yine bişeyler yiyip mide bulantı ilacını içiyorum sende öyle bi dene istersen canım
Cigdematasoy Nomesis çok büyük değil mi ya nasıl yutuyosunuz onu ben yutamam heralde ama başlamam lazım 😔
Sedefff1 Cigdematasoy yaa bogazımda takılı kaldı çok büyük mlsf ztn bılantılarım oluyo yutarken çok zorlanıyorum cnm