Ayseozdmr kbraknt ne güzel 😊aslında ters surat bı insan değil sadece isiyle ilgileniyo sorduğun soruları güzel cevaplıyor mesafeli birazcık napalim benim için işini iyi yapması önemli
kbraknt @Ayseozdmr orası öyle biz konuşunca konusuyo bunu farkettim benim çok az kaldı zaten 37+4 olduk bakalım bundan sonra mustafa beyle devam ederim zaten
Ayseozdmr kbraknt rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah ben daha 21+4 küçüğüz 4 ayimiz var hayırlısıyla rabbim kolay kurtarsın 😊🤲
Reparista seymaaygunsafca demir hapı içiyor musun canım yazdı mı ali irfan hoca 24.haftadan sonra mı başlayacaşız demişti hatırlamıyorum
seymaaygunsafca Reparista daha gitmedim cnm sali gidecegim ama demir hapina ihtiyacm oldugunu düşünüyorum cnku cok halsizim
Reparista seymaaygunsafca bende aynı şekilde inan ki bide sıcaklardan da etkileniyorum oldukça bende yarın gideceğim söyleyeyim
seymaaygunsafca Reparista evet sıcaklar carpiyor birda iştahim yok sicaktan heralde sana gebelik seker testi yapildimi
seymaaygunsafca Reparista bizimkide zor gösterdi valla esneyip durdu sadece o kdr görebldk guzel bir resmi olmadi 😔
Reparista seymaaygunsafca bizim minnoş da yandan profil verdi ancak neyse kendi doktoruma gititğimde 3boyutludan bakacağız yine 😍