MirhanMirza seymaaygunsafca ne güzel Yurdanur hanımda öyle bi şansımız bile yok arıyorm mrsaj atıyorm 2 gün sonra dönüyorlar
seymaaygunsafca MirhanMirza ali irfan beyle direk sen iletişim kuruyorsun kendi teli gideblrsn eger istersen
MirhanMirza seymaaygunsafca zaten direk iletişime geçmeyen doktor egosunu anlamıyorm hastayla birebir muhatap olması gerekiyor bence
Mzgn01 MirhanMirza benim arkadaşım emel hanıma gidiyordu. Çok memnundu ilgiliydi. Emel peri canpolat . Antepte olsam bende ona giderdim
littleangel Mzgn01 emel hanım telefon numarasını vermiyor malesef, hastaneyi arayıp ulaşmak gerekiyor. Emel hanımdan beni caydıran en büyük sebep de bu
alyavetuna Ayseklcl doktorunuz kim ben de arif beydeyim doğum ve oda 1800 diye hatırlıyorum. Arkadaşımda 1500 oda 350 demişlerdi
Reparista balasininanasi canım merhaba bende ali irfan beye geçtim ilgili ve rahat bir doktor gib geldi kaçıncı haftadasın sen Birdebana önceki doktor vitamin omega üç ve demir hapı yazmıştı ali irfan bey gerek görmedi aceba sende de öyle mi oldu 21.haftadayım ben
balasininanasi Reparista 16. haftamdayım. Hayir banada ne vitamin ne de baska bi hap vermedi önermedide. Sadece ilk 3 ay folik asit kullandim okadar. Gerekli olsa verirdi diye düşünüyorum
seymaaygunsafca Ali irfan bey vitamin vermiyor fazla vitamin ilerde kalça kırıklıgina neden oluyormus.Saglikli beslenmeyi ve kiloyu cok istemiyor
Reparista Koza kaçıncı haftadasınız ben yeni gitmeye başladım mennunum şimdilik ayrıntılıyı da orda yaptıracağım
Reparista balasininanasi diğer gittiğim doktor baya ilaç verdi benim de kafam karıştı doktor değiştirince o yüzden sordum canım