Mom18_ 6 haftalık hamileyim. Doktor belirleyemedim. Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı kızlar
Ozgull Mom18_ ben Eşrefpaşa da onur umut Yücele gidiyorum gayet memnunum Cem ve Bülent bey de vat onlara gidenler de çok memnunlar muayene ücreti 81,5 liraymış
gdaslik Mom18_ çınarlı hastanesi dilay gökdeniz benim doktorum da internetten falan araştırabilirsin enerjisi çok iyi güler yüzlü bir doktor.
Pkzsntrk Mom18_ Buca Tınaztepe hastanesınde Aylin Barbaros a gıdıyorm ve cook memnum çok kişi ona gıdıyor tavsıye ederim
Meltemp Mom18_ Merhaba tatlım, Medical Park hastanesi Volkan Emirdar kesinlikle tavsiye ederimm asla pişman olmazsın 😊
Begum94 Mom18_ canım ben can Hastanesine gidiyorum 95 TL muayene ücreti doktorum emre canverenler çok memnunum doğum ücretide 3600
AyazAdamom Mom18_ nerede oturuyorsunuz ? Ben can Hastanesi Şebnem hanıma gitmiştim çok memnun ilerledi heşeyimiz çok tecrübeli ve bilgili bir doktor hastahane zaten otel gibi 😅
Burcu92 Mom18_ canım bende cigli can hastanesine emre canverenler e gidiyorum dr çok ilgili çok memnunum istediğim zaman arıyorum müsaitse açıyor değilse geri dönüş yapıyor. Ben çok memnunum muayene ücreti 95 lira canım.
Zeyzey20 Valla ben alsancakda muaynaneye gidiyorum doktorum adnan keklik çok iyi bir doktor şükür çok memnunum 😊😊 muanesi 250 tl 😊😊
Gulzade Mom18_ bende ege şehir hastanesine gidiyorum minegül çobanoğlu gayet iyi ve detaylı anlatan doktor tavsiye ederim :)