Ebru24 Kızlar 15 +2 iyiz uyurken cok sık dönüyorum yatakta acaba bebeğe zararı varmıdır hep yüzüstü ve sırt üstü yatardım bebek olmadan önce şimdi dikkat ediyorum ama cok sık dönüyorum e uyku hali sert dönüşler de oluyo olabilir 😞😞😞
Elifffcik67 Ebru24 sen ciddi ciddi bunu sordun mu ve cevap verenler de ciddi ciddi buna cevap verdi mi 😆😆😆
Nesibee1 Ebru24 Benimde öyleydi canım yüzüstü uyurdum hep şimdi 33 haftalık olduk zamanla geçiyor onlar karnın büyüdükçe kendini topluyorsun uykuda bile dikkat ediyor insan
ekara Ebru24 bende 10 haftalığım ama zararı olsaydı ikimizde bu haftaya kadar zaten düşük yapmış olurduk.
Kelebegimmm Annenin canı acımadığı sürede bebeğe bişey olmaz diyordu bir doktor🤔ben 23 haftamda yüzüstü gibi yatdım hiç canım acımadı başka türkü uyuyamadığım için mecbur kaldım🤷🏻♀️
Okyanusolmak Hiçbir şey olmaz :). 28-30 haftadan sonra sırt üstü yatılmıyor. Bebek büyüyüp ağırlaştığı için. Şimdi istediğin gibi yat keyfine bak. 36.haftadayım. Bırak sağı solu, yatamıyorum hiç. Uyku yok. Çok zor çok
Ebru24 İlk gebeliğim ister istemez tecrübesizlik var bende tecrübeli anneler ve haftası ileri olan annelere danışmak istedim onlarda bu yollardan geçmişlerdi ve cavabımıda aldım anneler çok teşekkür ederim içim rahatladı😇