Merve_5 Benimde kanımda çıktı bu enfeksiyon.aktif olduğunda çok zararlıymış tekrar test yaptırdık hamilelik öncesi geçirmişim o yüzden bebeğe bi zararı yok dedi doktor
Gamzemrecann Bugün çıktı sonuçlarım da ama anti tox. İgg de pozitif 650 yazıyor doktor bi bilgi vermedi sadece 15 gün sonra tekrarı olacak dedi o kadar bir bilgi verseydi şuan tedirgin olmazdım . 6+1 im
Suheda Gamzemrecann ama bu direk mikrobun pozitif oldugunu gostermiyoki abti yazmissin yani anti o mikropla savasan hücreler sen bu nu gecirmisssin ve onunla savasan hucrelerin var demek bu
Gamzemrecann Emin olamıyorum işte hiç bilgi vermedi adam . 2 hafta sonra tekrar yapacaklar İnşAllah bişey olmaz . İlk bebeğimiz ben ve özelikle eşim perişan olur 🙁
Gamzemrecann Suheda öncesinde çok kediyle haşır neşirdim nereden baksam 1 yıldır kedi yanıma yaklaşmaDı. Önceden olma ihtimali var ama 15 gün sonra belli olacak net yani 😯
Suheda Gamzemrecann anladm canm toksoplazmayla alakali cok bilgim yok ama anti diyince o hastalik deil de onunla savasan hucreler oluyor bendede antihepatit pozitif cikmisti korkmustuk doktor boyle dedi anti olunca korkacagina daha sevin demisti vucudunda bununla savasan bissuru hücre var demisti