babymomm Bayanlar 36 haftanın içerisindeyim günde 6-7 kez büyük tuvalete cıkıyorum doğum belirtisimi acaba erkenden ?
oglumvebenn babymomm canım ben de kayısı kavun vb lifli gıdalar yediğimde günde 4-5 kez büyük tuvalete çıkıyorum, ilaçların da yan etkilerinden, onlar da sebep oluyor, belki böyle bir durumun vardır endişelenme
Deletedmom143 babymomm bende burdayim🤦♀️28 haftalikdi ama bende🤷♀️🤷♀️ 1 haftadir 10 dakika bir cikiyorum malasef.hic bi seyimde yok saglimigda cok sukur.bebeyim oraya basiyo😪😪😪 cok takla vuruyo oraya hemen hemende idrar geliyo
Ozgetumurlenk babymomm ayni bende 37. Haftadayim ama 1 haftadir surekli oyleyim baskı yapıyormuş çocuk doğuma hazırlık 🤦♀️
babymomm busubusu dr 38 hafta da başlatalım dedi ama şimdiden mi gelmeye calısıyor acaba idrarı geçtim büyük tuvalet yüzünden aşınma oldu cok acıyor makat
busubusu babymomm ne zaman gidiceksn kontrole varmı sancın falan vala gebe eğitimnde normalden fazla büyük tualete çıkmaya başladıysanz doğum yakındr demişlerdi
babymomm busubusu salı gittim kontrole sancım falan hiç bir şeyim çıkmadı ama mecburi 38 de başlatılcak doğumum 10 haziranda randevum acaba yediğimden kaynaklanıyor da olabilir mi haddinden fazla yemek yiyorum
ozgurhayalim 30 haftalıgım bende sık idrara çıkıyorum ama bunu günde 3.5 litre su içmeme bağlıyorum. Doğumla alakası olduğunu bilmiyordum.