Aa123 28.haftamdayım bebeğim 30.haftada görünüyo kendi doktorum ve devlette gittiğim doktor biraz önden mi gidiyoruz ne dedi iyi veya kötü bişey demiyolar bende sormayı unuttum sıkıntı mı önden gitmesi yaşayan var mı?
Boossgrl Aa123 ayy o haftalarda hep öyle diyolar hiiiç takma zaten kötğ bişey değil ama sonradan da düzeliyo zaten bana da kafası 3 hafta önde kilosu şu kadar önde falan diyip durdular emin ol düzeliyo sonradan boşuna kafamızı kurcalatıyolar
babymomm Aa123 ben 36 dayım 38 gözüküyor normal doğum istediğim için 40 ı beklemeden 38 de doğum baslatılcak önde gitmesi iri oldugu anlamına geliyor normal doğum istiyorsanız 38 den sonrası beklenmiyır sezaryan istiyorsanız sıkıntı yok
Aa123 Boossgrl yani belli aylarda önden gitmesinin sıkıntı olmadığını biliyorum ama endişelendim birazda olsa
Esraaktg3 Sanmıyorum bende beşinci aya girdim 10 günlük önde gidiyor 46 kiloyum şuan ama bebeğimin durumu gayet iyi 😌
Aa123 Esraaktg3 ay teşekkür ederim ben bi anda çok kiloda aldım şeker yüklemeside yaptırmadım önden gitmesi kötü mü diyince şeker yüklemesi yaptırsaydın anlardık falan dedi doktor
babymomm Aa123 bende normal istediğim için 2 hafta önceden doğum baslatılcak bi aksilik olmazsa inşALLAH 🙏🏼 Yoksa direk sezaryan son haftalar en hızlı büyüdüğü an haftada 250 gram a kadar alıyor benim 27. Haftadan sonra başladı önden gitmesi hiç haftasını yakalayamadık
Aa123 babymomm kendim bakıyorum normal çıkıyo açkende tokkende yemek yedikten iki saat sonrada hep normal çıkıyo
Aa123 babymomm benim en baştan beri böyle doktorum ilerde düzelir dedi ama hala düzelmedi anlamadım bende sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
babymomm Aa123 yok canım düzelmiyor bi türlü AMİN 🙏🏼👏🏻Sizde inş hayırlısıyla normal yolla rahat rahat bi doğurabilseydik
Aa123 babymomm gerçekten doğurmaktan daha doğrusu doğuramamaktan o kadar korkuyorum ki rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın🤲
babymomm Aa123 Allah ım bizi kesisiz dikişsiz noemal doğumla sağ sağlim yavrumuza kavusturur inş 🙏🏼 Sende dikkat et bak ben 36 dayım 3500 38 de doğum başlatılcak olması gereken kiloları arastır hep