Ftm1609 Normalde kız çocukları erken gelirdi oysaki şu uygulamada hemen hemen günlerimiz yakin olan 2 3 arkadas doğum yapti bile ben hala beklemedeyim 😛 oysa ki bütün gün temizlik yaptim eğilip kalktım gelsin artik😂🌹
Krispiim16 Ftm1609 38 haftalalık olarak söylüyorum toplam 6 arkadaşız hamile olan yarısı bursan tanıdığım çok yakın arkadaş olduğum insanlar doğurdu ben hayla doğurmadım 🙈 seni çok iyi anlıyorum 🙈 30 lü haftalardeyken 37-38 li hanımlar doğmadı diye dert yanarlardı ben saçma bulurdum 🙈 daha haftasına var niye böyle yazıyorlar diye haklılar mış 🙈🙈
Krispiim16 Ftm1609 galibası yok bildiğin inatçılar ikizler burcu ya karar veremiyorlar sanırım doğsak mı doğmasak mı
Ftm1609 Nebahathumeyra ağırlaşınca insan yaşamını dahi cok etkiliyo biran önce dogsun istiyosun ama tik yok🤗
Nebahathumeyra Ftm1609 hamilelikte korunarak ilşkiye girin diyor ya bazı doktorlar enfeksiyon riskine karşı ama ( prezervatifle) ama son zamanlarda korunmadan yapınca rahimi yumuşatıyor.
Nebahathumeyra Ftm1609 😊😊🙈🙈 2 ablam da ilşki sonrası Doğum yaptılar hemen o yüzden biliyorum. Bana da söylemişlerdi ama bu göbekle bu halle ilşki düşünecek durumda değilim demiştim 😊
Nebahathumeyra Ftm1609 bu çok bilinen bir yöntemdir aslında 😊 benim 4 yaşında bir kızım var şimdi 2. Ye hamileyim 36. Haftadayız
Tugbamom Bende 39+0 oldum bugün, bence bu bebişlerin gelesi Yok iki gündür squat yapıyorum daha açılmam 1 cm olmuş 💁♀️ Napcamı şaşırdım artık
SuAte Tugbamom 39+1🙋🏼♀️ 37den beri 1cm açıklıkla geziyorum,normalde yapmadığım hareketleri temizliği yapıyorum ama yok olmuyo gelmiyo 🤷♀️