Merhaba sevgili anneler! 29 mayıs sabah 6.40 da 30dk aralıklarla başlayıp saat 10.da 10 dakikaya düşen sancılarla başladım güne zorlamıyordu cok 40+2 olmuştuk ve normal kontrol günümüzdu devlete gidiyordum öğlen 1 de oraya gittim çatı muanesi ultrasyon nst felan 3 cm açıklık dediler ama orda doğum gerceklesmiyordu çocuk doktoru olmadigindn eve gönderdiler siklasmasini bekle diye ve bana kanuni araştırmayi önerdiler oraya gidin diye eve gittik saat 18.30 da beş dakika da bire indi ve dayanilcak gibi değildi düştük yola kanuni ben böyle iğrençlik böyle vicdansızlk soğuk kanlilik görmedim afedersiniz it muamelesi yaptılar rutin şeyler çatı ultrasyon nst sonra açılma yok sancı yok eve git dedi ben şok sonra bana şancn var mi diye soruyor ağlayarak çıktım ordan daha önce muane.oldugum özel hastaneye geldim sağolsun doktorum hemen geldi bakti şok oldu açıklık 8 cm doğum.baslamis dedi doğuma aldı allah bin kere razı olsun ben sezeryan için yalvardim ama almadı ikinma faslı çok zor benceremedim doğum çok uzun sürdü sancilari karsilamak ikinmak iskenceydi benim için yorulmustum kesi atti karnima yüklendiler dogdu pasam sonunda rahtlama hic gelmedi bana kesiyi.dikisleri hiç hisettmedim ama elle muaneleri her defasında canımı acitiyordu. Şükür şu an birseyimiz yok çok iyiyiz geçti gitti ama beynimede kazındı bebeğim yanımda sutum hemen geldi hemen tuttu öyle masum ki rabbim.herkese nasip etsin merak ettikleriniz varsa cevaplarm