Minikmucizemizz Normalde yumurtlamama uç dör gun var ama bugun yatmadan önce bi akıntım oldu noldugunu anlamadm acaba yumurtladim mi 🙄 kendimi tavuk gibi hissediyorum artikk 😁
Alessia Minikmucizemizz 4,5 aylık hamıleyım sana ve olmayanlara cok dua ettım bugun kliseye gıttık esımle mum yaktım dılek dıledım dua ettım en kısa zamanda kavusursunuz umarım 🙏🏻
Minnosizmmm Minikmucizemizz benim de yaklaşıyor gün geçtikçe ovulasyon testinde t çizgisi koyu oluyor bugün yarın gorecem inşallah darısı hcg de çift çizgiyi görmeye 😊 bu ay da olmazsa 1 yıldır cocugum olmuyor olacak o yüzden aşırı stresiliyim
Rabia2019 Minikmucizemizz ay güldüm gece gece 😂 canım bak bir şey söyliym mi stres hormonu döllenmeyi engelliyor ben de çok istiyordum hep aklımda acaba hamile miyim test yapsam mı acaba hamile kaldım mı bunlar vardı ama sonuç negatifti sonra beklemediğim bir anda işe başladım ve çocuk fikri aklımdan çıkmıştı tam o anda hamile kaldım 🤷🏼♀️ Kafana takmaman gerek başka şeylerle meşgul ol sen keyfine bak gerisi hallolur inşallah 😁👍🏻
saree Tugce1803 Akıntı durumunuzu takip edin. Yoğun oldugu zamanlar cinsel ilişkiye girin. Ben akıntıdan anlamıştım yumurtlama oldugunu ve yanılmamışım şuan 14 haftalık hamileyim. Yarın kadir gecesi bol bol dua edicem isteyen herkeze rabbim hayırlı evlat versin 🙏
Mutluebru Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin bende 7 aydır istiyodum adetim 31 Mayıs 1 saat önce test yaptım iki çizgi sevinçten ağlaya ağlaya bi hal oldum darısı isteyen herkese inşalah 🙏🙏🙏
Minikmucizemizz Tugce1803 kendimizi dinleyip duruyoruz aynen benimde kasigimda batma oluyo arada 🤦🏻♀️
Minikmucizemizz Minnosizmmm inşallah olut şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🤗 birbirimize dua edelimm
Minnosizmmm Minikmucizemizz ah canım inan her sabah her akşam dua ediyorum anneme de ettiriyorum isteyen herkese yaradan tez zamanda sağlıkli evlatlar versin diye. Insanın kucaginin boş kalması çok zormuş bekarken anlamıyorda insan evlenip olmayınca zoruna gidiyor
Minikmucizemizz Minnosizmmm aynen öyle evlendikten sonra hemen annelik pskolojisine giriyoruz ve istiyoruz 😔
bett_012 Rabia2019 Bende vazgeçip tatil planları yapmıştım hevesli hevesli 😅 ertesi gün çift çizgiyi gördük . Dediğin gbi kafadan çıkarmak lazım 7 ay uğraştık bizde
sevval55 Rabia2019 evet bende aynı şekilde 10 ay boyunca 2 gunde bir iliski yok pozisyon yok kürler çatlatma iğneleri neler neler yaptım artık kilo vermistim düsünmekten ramazanda sadece 1 gun iliskim oldu adet bitiminde baskada hic yapmadım içimden gelmedi artık ve onunla hamile kaldım hep ne zaman olursa o zaman bıktım diyodum😀
Minikmucizemizz Rabia2019 kafama takmıyorum diyorum sonra kendimi yine düsunurken buluyorum nasil olcaksaaa delirdim 😁