Ozgekrmn Kızlar vajina temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Doğumda temizlik nasıl olacak akıntım var Doğum da nasıl olcak derdimi tam anlatamıyorum 😫
Haribo42 Ozgekrmn ben hep eldivenle alıyorum çok tüylü değil oram elime geleni alıyorum son bi seferde aynayla bakabilğimi tmm ama ben artık pratikleştim ergenliğimden beri eldiven kullanıyorum
Gamze88 Ozgekrmn eşimden yardım istiycm Cuma kontrolüm var,aynayla bile bakmak zor oluyor belim ağrıyo😖zaten cok sever öyle şeyleri ondan istememi 🙈😍o yüzden sıkıntı yapmıyorum,lazer yaptırdığım için cok fazla bişi yok bi iki jiletle bitiyor hemen .
ozge_yasin_budak Ozgekrmn ağdaya gidiyorum bende canık zaten hamile kalmadan öncede giderdim hamile kalınca da doktoruma danıştım sakınca görmedi 37 haftalık oldum her ay gidiyorum tabii son aylarda acı hissi biraz daha arttı ama mecbur 🤭
Haribo42 Alarasel ama inceldi artık tüylerim hiç jilet yapmadığım için şimdiye kdr 😂 acıyo tabi yine azıcık ama olsun:)) ben şak şuk çekiyorum ilk çok zorlanıyodm annem zorla banyoya sokup yaptırıyodu ağlaya ağlaya alıyodum 😂 ama annem çok istikrarlı bi kadın pes etmedi ağlata ağlata aldırdı😂😂😂 iyiki diyorum yapmış:)))
Haribo42 Alarasel yani ben tertemiz oluyo inan çok memnunum hiç tüy kalmıyo bacaklarımı ağdayla alıyorum hani ısınan makineler varya alt bacağımı sık sık alırım onla çıkar çıkmaz malesef üst bacağımda tüylü biraz olurya ince ince kendim zorlanıyorum alırken aradada ağdaya gidip komple bacağımı aldırıyorum ben beceremiyorum tam oda beni baya idare esiyorr :))
Haribo42 Fasulyem22 hayır kesinlikle kaşınmıyo ben bir kez bacağımı jilet yaptım mecburen ay neydi o allağım tüyler çıkarken kaşı kaşı öldüm tövbe ettim o gün ztn
Haribo42 Alarasel alışmaya bağlı benim koz kardeşimde yapamıyo acıya dayanamıyo o hiç direk kremle alıyo ama malesefki çok tüyleri kalın
Fasulyem22 Haribo42 bende başlamıştım almaya ama benim kaşındı nedense o yüzden temiz ağdacı arıyorum hatta
Haribo42 Fasulyem22 hmm bilmiyorumkii canım eldivenle kaşındıysa senin ağdaylada kaşınır yani aynı ikisi kökten alıyoya bilemedim
Ozgekrmn Akıntı olduğu için koku olur mu oluyordur hisssrditorum bazen Doğum da nasıl olacak utanıyorum hadi kokarsa falan.