Mervemim Ozgeklc öyle mi canım tesekkürler bunu arastıracagım en iyisi ve dogrusunu peygamber efendimiz (s.a.s.) bilir
Haribo42 Mervemim sünnette 7 gün 7 ay ve 7 yaş sanırım yanlış hatırlamıyosam o yüzden öyle istiyorum 7 günlükken korkuyprım daha ilk bebeğim hemen böyle biseye kalkışmak istemiyorum önce bi alışalımda birbirimize😂
Mervemim Sengulkrgz bnmde eşim hiç istemiyorr ama bn saglıklı olacaksa erkn olmasndan yanayım :/ ama dedigin gibi hiçde kıyamıyorumm 🙈🙈
Sengulkrgz Mervemim sagliklisi buymus fakat benim kalbim dayanmaz trilyon verseler yaptirmam o kadar de netim
Ozgull Mervemim bence en güzeli ilk doğduğu an sünnet ettirmek zaten küçük olduğu için 3,4 günde iyileşiyormuş 8,9 ay fazla geç bir zaman bence hem çocuk bişeylerin farkında oluyor travma yaratıyor hemde bezi çıkartıp atar komşumun tüm halıları mahvolmuştu
Mervemim Rabia2019 bnde sünnet ettirirsem 2 yaslarnda dedim resmini faln cektiririm 😊 ama kıyamıyorumda hiç canı yanr mı diye.. tabi en saglıklısı nasıl olacaksada öyle olsun istiyorum
Rabia2019 Mervemim ben 7 günlükken sünnetini yaptırıp 2 yaşında da güzel bi düğün yaparım diye düşündüm bakalım ☺️
Mervemim Gulayuraz evet bu açıdan bakıncada öyle peki normal bez kullanmaya mı devam ettiniz sünnet ettirdikten sonra nasıl bakım yaptınız
Gulayuraz Mervemimevet normal bez kullandık doktor hiç birşey sürmenize gerek yok dedi sadece bez o raya temas etmemesine dikkat edin o kadar dedi ,hiç birşey kullanmadan kendi kendine iyileşti
Ozgull Mervemim evet kesinlikle bazı hastaneler doğum sırasında da yapıyor diye duydum ama doğru mu bilemiyorum
Mervemim Ozgull doğum anıda cok erken ya , bi dünyaya geleli bir kaç gün geçsin en azından bebiş neye ugradıgını şaşırmasın 😂
Ozgull Mervemim vallahi bana göre öyle canları yanmıyormuş öyle diyorlar sonra ben acısına ağlamasına dayanamam hemen ben görmeden halletmeleri lazım 😂😂 ama siz 7 günlük yaptırın bence arkadaşım 1 yaşında sünnet ettirdi oğlunu çok pişman oldu hem bezi tutmadı altında tüm eve işedi farkında olmadan yapılması daha güzel bence
Mervemim omertosvedos hiç bir fikrim yok ilk kez duydum erken sünnetle gelişim geriliğini ama bu ladarda doktor tavaiye ediyorsa böyle bir sorun olulmuyordur
FHKK Mervemim Canım valla kimisi 40 li iken yapılması çok iyi diyor ya da aklı ermeden 4 5 aylıkken. Bende düşünüyorum hayırlısı ile doğsunlar sünnet şurada kalsın 🙏🏻 Küçükken daha çabuk iyileşirmiş birde
Mervemim FHKK amin öncelikle hayırlısı ile dogsunda bnde ilk 3 ay iöinde diş cıkarmaya başlamadan yaptırmayı düşünüyorum
Mervemim Lylknt teşekkürler bende artık 3 aylıkken falan diş çıkarma evrelerinede gelinmeden yaptırmayı düşünüyorum