Daisyy Happymotherr normal. Çok şiddetli ağrı olursa doktora görünün ama adet ağrısı gibi ağrı olur birkaç hafta daha
NurdanHakan Happymotherr kaç haftalıksın ve şiddetli değil ise normal şiddetli ise doktorunla görüş mutlaka
Melekmlk Happymotherr bende de oluyordu başlarda. Doktorum bana rahim genişlemesinden kaynaklı demişti. Hatta ben ilk adet olcam diye bekliyordum. Sonra hamile oldugumu ögrendim. Cok yogun bi agrı olmuyordu ama bende. Sızı seklinde. Zamanla azaldı ve gecti
Ebrlmm aysegulveminigim yaa bende günümden 1 gün geçti dediğiniz gibi ama korkuyorum hasta olacağım diye inşallah olmam
aysegulveminigim Ebrlmm korkma canim ama bol bol yat ayaklarini kaldirip yat bendede o sekilde oldu hatta kanamam oldu eski kan dedi doktor progestan igne ve fitil kullaniyorum
Hlyagnrr Arkadaşlar bende daha adetime 1 hafta var ama birkaç gündür adet olacakmışım gibi agrı ve bunu takip eden bacak ağrısı var sizce bu bir belirti olabilir mi ?
aysegulveminigim Hlyagnrr ihtimal olabilir canim test alip evde denesene hafif silik bile olsa gebelik cikiyo
Hlyagnrr aysegulveminigim yaptım canım sonuç negatif 👎 ama haftasonuna kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum 😊