Glshalii kızlar bütün herşeyi aldım süs eşyası olarak ama kararsız kaldığım konu şu acaba hastane odasını mı süslesem yoksa hastaneden çıkınca evimi bebeğin odasını mı süslesem kararsızım ?
Fasulyem22 Glshalii bana hastane odası süslemek çok saçma geliyor yani doğum yapan benim bir de gelenleri mı eglendirecegim ne gerek var onun yerine bebek odasını süsle en azindan baktıkça için açılsın
Arzumms Glshalii bence önce hastane odasını sonra süsleri eve gittiğin zaman kendi odasına taşırsın 😊
Rabia2019 Glshalii canım süslemekten kastın ne mesela? Ben de hastane odasını süslemek istiyorum balon falan alırım bir de kapı süsü ve ikramlık, sen neler aldın
Misskaynak Glshalii ben çok heveslenmiştim ama hastanede o an aklıma bile gelmedi sadece kapı süsünü astım
Arzumms Glshalii bence öyle daha mantıklı hadi odasını süsledin hastaneyi süslemedin e bu sefer başka odaları göreceksin üzüleceksin yani ben olsam öyle olurdum kesin 😊 bence önce hastane sonra hop eve taşı süsleri😊
Glshalii Rabia2019 canım Bende aynı kapı Süsü ikramlıklar hediyelikler balonlar tül falan öyle seyler
Glshalii Misskaynak canım o an aklıma zor gelir zaten benim de ama yanımdakiler falan yapar kalanını büyük ihtimalle
Misskaynak Glshalii aynen çünkü ve doğum sonrası halsizlikten hiçbirini insanın gözü görmüyor taçlar lohusa pijamaları almıştm onları bile giymedim 😅ama sen giy fotoğrafın olsun bende evde yapıcam az kendime gelince