Emirinmelegi Kızlar 31+3üm aksam ve geceleri ayaklarım sisiyor sizin de oluyor mu boyle önerilerini varmı ,benim sadece ayaklarm sisiyor,el yüz şişmesi iyi değilmiş sanırım öyle duymuştum.
Hifam Emirinmelegi Tuzlu yemeyeceksin ve ayaklarının altına 2-3 yastık koyup dinlendireceksin ayakta fazla durmayacaksın birazda olsa faydası oluyor. Bende 36+3 günlüğüm ayaklarım ellerimde aşırı ödem oldu doktorum sürekli tansiyon ölçür dedi yüksek çıkarsa sıkıntıymıs sende dikkat et kendine ve tuzu tamamen kesmen gerekiyor😕
Nk1984 Emirinmelegi 36+3 haftalığım,bugun bende de başladı,özellikle ayak şişmesi.Yarın doktorumu arıcam kısmetse bakalım
Ykusdil Ayak şişmesi mi😅 son 2 haftadır mahfoldum inanın🤦🏻♀️çalışıyorum ayaklar hep aşağıda nekadar kaldırsamda fayda etmiyor birde sıcaklar çok etkiliyor bunu engellemenin tek yolu yediklerimize dikkat edio bolca dinlenmek başka çaresi yok daha nekadar şişer acaba😂
Hifam Ykusdil Bazen bende daha ne kadar şişebilir diye bakıyorum ama yine şişmeye devam ediyor 😂 Balon gibi mi desem nasıl bi tabir kullansam bilmiyorum. Her yere terlikle gitmek zorunda kalıyorum ayakkabılarım ayağıma olmuyo 😂😂 Ama annelik için çekilen her çile kutsaldır yapack bişey yok sabredicez 😊
Nk1984 Hifam aynen☺️ Benim ilk gebeliğimde ayak bileklerim tamamen kaybolmuştu,o kadar ödem yani düşün hatta doğumdan 1 hafta sonra falan daha da şişmişti,sonra hepsii geçtiii çok şükür ☺️☺️
Nk1984 Emirinmelegi bir de tek başına el,ayak şişmesi değil de daha bi cok belirti olması gerekiyo Allah korusun gebelik zehirlenmesi için🙁
NurdanHakan Emirinmelegi tuzu Bırak ekmeği dahi tuzsuz bol su ve günde bi maden suyu magnezyum vermiştir doktorun birde ayaklarını yukarı kaldır bunlar dindiriyor biraz
mrsdoruk Emirinmelegi 33+4’deyim aynı sorun bende de var yapmadığım şey kalmıyor tuz tüketmiyorum bol su içiyorym ama nafile gün içerisinde soğuk suya mı ayagımı koymalar yok efendim duvara mı dikmeler biraz iniyor sonra aksam iftardan sonra birden şişiyor artık canım yanıyo :(
Hifam mrsdoruk Benimde canım yanıyo basamıyorum pek üzerine ve şişlikten bilek kısmım kıpkırmızı oluyor 😕
Fatmaa123 Emirinmelegi hep 30 haftadan sonra başlams galiba ben 28 haftalık hamileyim 2 haftadır ayaklarım şiş şeker cıktı diyet uyguluyorum
mrsdoruk Hifam son zamanlar sanırım canım herkes normal diyor mesela benim ayaklarım için ama gel bir de bana sor dediğin gibi şişiyo ve altları çok acıyo :(
Zuhresule Emirinmelegi tuzu tamamen kes canim o çok etkiliyor. Benim 25 numara kuğu gibi ayaklarım 38 olmustu 1 ay oldu Doğum yapalı 36 ya düştü çok şükür ama çirkinleştiler 😑
Hifam mrsdoruk Çok iyi anlıyorum seni. Bazen benim çok üzerime gelenlerde oluyo anlayışsız insanlar çok. Ayy bu ne böyle nasıl olmus sismissinn yemekten böyle oldu vs diyolar ama hiç alakası yok Allah anlayışlı insanlarla karsılastırsın
mrsdoruk Hifam ay o insanları Allah kahretmeye emi ! Gerçekten bıktım inan bak ayaklarım hiç şişmemişti son 2-3 haftadır böyle taa ki bir kadın bana ayy sen nasıl hamilesin hiç şişmemişsin dedi o gün bugündür ayaklarımın şişliğinden canım yanıyor vallahi. 3 saat evde iş yapsam ayaklarım davul. Dinlene dinlene yapıyorum her işimi. Gerçekten Bizim insanlarımız kadar tuhaf kişiler yok ne yazık ki sende benim gibi kapa kulaklarını canım şişebiliriz de çok kiloda alabiliriz sonuç olarak hamileyiz ve bir can taşıyoruz böyle düşünseler zaten söylenmezler
Hifam mrsdoruk Bazen hamileliğimden dolayı çok sinirlenip alınabiliyorum ama sonra geçiyo anne olmak kolay değil diyorum. En iyisi hiç insan içine çıkmamak gerçekten ben yaklaşık 1 aydır evdeyim çokta huzurluyum
Serpilll Emirinmelegi canım bende 31+4 üm aşırı ayaklarım şişiyor sol ayagm daha önce kırılmştı sağa göre daha çok şişiyor