Elifmeva_ Veranur benim de kızım oluvak inşallah ismide MEVA AKSA ❤️ Mescidi aksadan geliyor ilk kıble kutsal bölge(mekan) ve meva ile birleşiminden cok güzel birbanlam cıkıyor.
Veranur clmmmmm eylülde dogucak inş nasipse:) ama daha cok zeynep gbi bi isim mesela sahabe ismi yada daha anlamlı bir isim düşünüorum yanına o yüzden karasz kaldım canım
Veranur BaharSefvan bende öle düşündüm ama kararszm canım birde meva isminn kuranda okunusu farklı dikkat ettnmi Me'va olarak okunuyor birine danıstnzmı isim knusunda☺️
Minejjan Veranur kızım olsaydı ya meva ya da hazel koyacaktim bence kızlara tek isim koyulmalı evleneceği zaman babasının soyadını kullanmak isteyebilir 🙋
BaharSefvan Veranur evet canım aynen dedğin gbi geçiyo nihat hatipoğluna sordular geçen atvde meva ismini koyun skıntı yok dedi😁
emel16 Veranur Zeynep Meva kulağa da hoş geliyor canım bence. Benim de kızım olacak bende Zeynep Ela koyacağım
Veranur Sedakara meva cok hos gelior canım kulaga anlamıda cok güzel tek tereddütüm okunusu Me'va olarak okunuyor Cennetül Me'va denilior o yüzden sıkıntı olurmu die düşünüorum bi kac hocayada danıscam inş:)
Veranur Sedakara meva cok hos gelior canım kulaga anlamıda cok güzel tek tereddütüm okunusu Me'va olarak okunuyor Cennetül Me'va denilior o yüzden sıkıntı olurmu die düşünüorum bi kac hocayada danıscam inş:)