Nese_anne Arkadaşlar merak ettiğim bir konu tecrübeli arkadaşlar ben agdamı kendim yapıyorum kuaföre hiç gitmedim acaba karnım buyumedığınden daha suan rahatım ama karnı buyuyup agdayı kendı yapabılenınız varmı acaba
aysegulcbo Nese_anne karın büyüyünce göremiyorsun kendin yapabilmen mümkün değil maalesef ben yapamıyorum yani 🙂
tazeanneck Nese_anne ben dik durunca ayaklarımı bile göremiyorum😂 oraya bakmak için eğilince bile göremiyorum canım mümkünatı yok ne yazık ki 🤷🏻♀️
Mimi123 Nese_anne 33. Haftada kendim yapıyorum. Daha öncesinde kendiniz yapıyorsanız zaten eliniz alışkın oluyor aynadan bakarak çok rahat yapılıyor sadece normal zamanda 10 dk sürerken şimdi 20 dk sürüyor
Nese_anne Sinem21 Tüy dökücü kimyasal kullanmayın denilio ağdayı yapamayan jiletide tek yapmaya calısması tehlıkelı olmazmı
adyali34 Haftadayim yakin aynayla kendim yapabiliyorum ama oncesindede hep kendim yaptigim icin elim kendi agdami yapmaya yatkin.. aynasiz yapmak cok zor☺️
Sinem21 Nese_anne elim alışık Ağdayı hep kendim yapıyorum normalde o yüzden aynayla jilet zor olmadı canım🥰 ağdayla fazla kastım kendimi ilk kez yoruldum 😂
tazeanneck Nese_anne kuaföre gitmiyorum canım güzellik merkezi gibi bir yer lazer ağda vs yapılan bir yer temiz çok şükür
aysegulcbo Nese_anne hayır kuaföre gitmedim hiçbir saman hamilelikte de gidemedim jilete döndüm maalesef yapacak bişi yok iki güne bir el yordamıyla alıyorum 😀🙈
Anneyimben49 Nese_anne baştan beridir ağdaya gidiyorum.son haftalara girdim sanki koca bir dag var hiç bisey göremiyorum eğilemiyorum da. Sende git canım alıştır kendini utanma da
Nese_anne Anneyimben49 benim yaşadığım yer küçük biryer öğretmenim kuaförlerde hep öğrencilerim çalışıyo o sebeple kuaföre gidemem hoş olmaz o sebeple merak ettim sordum ☺️Ama kendi başına yapan var baya umarım bende yapabılırım
Seymagrgn Nese_anne ayna karsımda sandalyeye oturup yapıyorum cokta rahat oluyor 36haftalıgım🙏 Bi dene bence
Fasulyem22 Nese_anne şen kendine acimadan nasıl çekiyorsun o bandı ben çok korkuyorum yoksa bende deneyeceğim 🙈