Embey Arkadaşlar göğüsler bebek emdikçe mi buyur ilk dogumum bilmiyorum göğüslerim küçük bebegim doyarmi tecrubeli annelerimiz bi yardimci olabilirlermi
Zuhresule Embey memenin boyutunun hiçbir önemi yok 😊 İnstagram kullanıyorsan emzirenanne hesabini takip etmeni öneririm :)
Esra7261 Embey süt ile memenin büyüklüğü veya küçüklüğünün hiç bir alakası yok! Bebek ne kadar çok emzirilirse süt o kadar artar
Esra7261 esra1907 pardon sen hamilelikte memenin büyümesinin sebebini bu sanıyorsun öyle mi 😂 sabah sabah güldürdün beni.
esra1907 Esra7261 http://www.aliosmankoyuncuoglu.com/hamilelikte-gogus-buyumesi/ al canım oku Bilgi sahibi edin 🥰😘
ikicocuklubiranne Embey bazı kişilerin çok büyüyebiliyor bünyeye genetiğe bağlı bir şey sanırım. Bende de çok bir fark olmadı 23. Haftadayım. Doğum yaklaştıkça dolgunlaşıyor sütle beraber yengem yeni Doğum yaptı ondan dolayı biliyorum. Büyüklükle sütün alakası olmuyor 😊
Nezoik Ben de 35 haftalık oldum. Hamilelikten önce göğüslerim minicikti. Hala büyük değiller ama eski minik haline göre daha dolgun ve belirginler artık. Süt de dolunca biraz daha büyür İnşaAllah 🤗
esra1907 Esra7261 alakası yok benim öyle bir teorimde yok ama göğüslerin büyümesinin sebebi süt keselerinin büyümesi ile alakalı
Esra7261 esra1907 evet doğru orası. Ama memesi küçük olanın sütü olmaz diye bişey yok. Benim ilk yorumuma sen öyle yazmıştın bende ona cevap verdim.