Gazell 50 mg şeker yüklemesi yapıldı 140 olması lazimken 152 çıktı dahile doktoruna sordum o kadarda yüksek değil dedi bugün kadın doğuma randevum vardı yükleme yapan doktorum 75 mg daha yükleme yapıcaz dedi zaten birinci yüklemeyi yapmaya zor ikna olmuştum şimdi daha yüksek şekerle 2.si bilemedim siz olsanız yapar mıydınız?
Dvrmsdaouz Gazell yapmama gerek yok benimde aynı çıkyı bşraz az ekmek az reçel ye pilav yeme düzeliyo
Burcuveburcum Gazell kadın Doğum doktorun ne diyorsa onu yapın lütfen buradaki insanlardan daha bilinçli olur doktorunuza güvenin
Aysingeldiislerdegisti Gazell şu anda potansiyel şeker hastasısın ve bebeğin muhtemel bir tehlikede o şekerli sudan daha fazla daha büyük bir tehlikede ikinci yükleme insülin mi diyet mi karar vericek. Şeker hastalığı anne bebek ölümüne kadar giden bir twhlikedir kanıtlanmıştur. Ama şeker yüklemesinin bugüne kadar ispatlanmış bir sıkıntısı yoktur bebeğini tehlikeye atma ve yükleme yaptır
ikiprensesannesiii Ben yaptırmadım diyetle şekerimi dengeliyorum. Sizin yerinizde de olsam yaptırmazdım. Belli ki 1.saat kan şekeriniz biraz yüksek. Bunun önüne geçmek için diyet yapmanızı öneririm size. Ya da bir şeker ölçüm aletiyle 1 hafta süreyle sabah öğle akşam açlık,tokluk 1.saat ve tokluk 2.saat şeker ölçümlerinizi yapın. Yüksek olduğu saatlere göre beslenmenizi ayarlayın
Nisan35 Ben yaptirmayacaktim hiç, normalde şekerim düşüktür çünkü . ama doktor makarna pilav patates bile yiyorsan yaptirman gerekir dedi, 50mg yaptırdım. Ama yüksek çıksaydı önce bu yiyecekleri azaltirdim galiba zaten bunları azaltinca şeker de duser bence