mrsdoruk zulaluz 1 pijama 1 gecelik 1 lohusa takımı koydum bu lohusa takımını fotograf çekiminde kullanacağım ama 🥰
onuragtas zulaluz Ben de lohusa takımı aldım canım beşli olanlardan bir de pijama takımı almıştım yedek onu da koymayı düşünüyorum çantama
Dryoyr zulaluz ben yaptım çantamı canım 2 adet gecelik 2 adet önden düğmeli pijama takımı ve 2 adet geniş penye kumaş rahat elbise çıkış için koydum. Loğusa takımları değilde Lcw dan gidip aldım çoğunu süslü püslü dantel döşekli takımlar tercihim olmadı. 😊
Pitpit zulaluz Ben sabahlıklı pijama takımı. 2 tane pamuklu gecelik bi de foto için saten sabahlık koydum.
Ysglsmkl -emel- Bursa’dasın değil mi canım? Cumhuriyet caddesindeki Çiftel’e bakmanı öneririm lohusa takımlarında %60 indirim vardı 10 gün önce aldım çok uyguna geldi
mrsdoruk -emel- lohusasepeti var canım instagram adresine bak normal web siteside mevcut gayet kaliteli ürünleri
mrsdoruk -emel- lohusasepeti var canım instagram adresine bak normal web siteside mevcut gayet kaliteli ürünleri
zulaluz Ben bitane pijama takimi aldim ama kumaşı değişik giyebilcrkmiyim bilmiyorum bide beyaz ya o sira zaten sütümüz akicak kanama vs nolcak blmyrm
Alarasel zulaluz yani bir gclk şart rahat şöyle bi tane süslü bişi sabhlıklı vs. Bitanede norml alt üst pijama ytr sanırsm ydk bir ane daha tkm konuşblr.