Serifeee 24 haftalik hamile olanlar son durumlar nasil kaç kilo aldiniz 😁ben almadim almadim derken 20 haftadan bu yana 4 kilo birden aldim nasil aldigimi bnde anlamadim 🙈birde sık sık tuvalete çikiyorum sizdede varmi bu durum
Taneminci Serifeee o tuvalet olmayasıca 🤣🤣 bende hiç kilo almadım şuanlık ilerisi için nolur bilmem 🤷🏼♀️
Sevilaysevo Serifeee bende en son 3 hafta önce 1 kilo almıştım şimdi aldım mı bilmiyorum 😂😂 ayyy hiç deme o tuvalet işini ya 😁😁
Aysedgrlikrkmz Serifeee bizde bugün 24 haftalık olduk. 😊 bebeğimiz 620 gr mış iyiymiş eşi aşağıdaymış biraz ama şükür iyi 🙏🏼 Bende 4 kilo aldım 😊
deletedmom9494 Serifeee bir bardak su içsem yarım saate sanki altıma yapıcam 😂😂 😐 bende 7 kilo aldım 🙈😂
Htccc Serifeee bende tam 24 hastalığım 10 kilo aldım malesef. Bebegim 675 gr. Ama ben 3 4 gündür bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba bide kasıklarmda adet olacakmışım gibi ağrı var rahim büyüdüğü için mi böyle acaba.
Veranur Serifeee 23+3 üz 24. Haftann içinde mi oluyorum tam bilmiorum hiç kilo almadım gebelgn basında verdgm kilomu geri aldım sadece ektra ne bi kilo ne bi iştah acılması var🤭 23+0 da 500 gramdık kızlsr kücükmüyüz sizce😔 bu arada günde kac lt su içiosnz tuvalet sorınu bendese var
Beyazlale Serifeee Bizde bugun 24 olduk bebek en son 23+3 de 690 gramdi. Ben kendim en son bildigim 8 kilo almıştım kesin üstüne eklemisimdir😁 toalet sorunu hrpimizde var maalesef