Rabia411 Kızlar 6+5 hamileyim aşırı bulantım ve kusmam var sabahları aç karnına levitiron 25 kullanıyorum acaba bu mu arttırıyor bulantılarımı sizde de bu ilaca bağlı bulantı oldu mu?
Canoglumbenm Rabia411 yok canım bende kullanıyorum bulantı yapmıyor. Hamileliğin ilk haftalarında bulantı olur ilerleyen zamanlarda da geçer 😊
Rabia411 Canoglumbenm inşallah yaa bende acaba ilactan mı diye düşünmüştüm peki benim tsh 3.39 çıktı tok vermiştim kanı hamilelik boyunca devam mı ediliyor bu ilaca belli bi değere düşünce kesiliyor mu acaba
Canoglumbenm Rabia411 yok canım sürekli kullanacaksın ilacı. Normal değere gelse bile troidin, kullanmak zorundasın. İlacı bıraktığın an tekrar yükselir değerin canım. O yüzden ihmal etme bir gün bile
Canoglumbenm 25agustos canım yazmasına gerek yokki. Banada hamile kalmadan önce yazmıştı bu ilacı. Sürekli kullanacaksın dedi. Bırakma ilacı sakın düzenli kullan dedi. İlacım bitince eczaneden gidip alıyorum hemen. Zaten 4 tl ücreti var canım. Doktoruna sor bi sen canım
25agustos Canoglumbenm sorayım ama değerlerin normal dedi. Tekrar sorarım canım. Bana öyle bişey demedi sürekli kullan falan diye
Canoglumbenm 25agustos tamam canım öyle bisey demediyse kullanma o zaman Ama sen yinede sor ilaca devam etmem gerekir mi diye