Merhaba arkadaşlar, doğum hikayemi yazmak şükür bana da nasip oldu😊. Kızım 37+3 de 19.05.2019 da samsun da doğdu. Bizim için doğum tarihi çok anlamlı oldu. 37. Haftaya kadar bir fiil işime gittim geldim. Cuma günü son mesaimi yaptım ve 4 aylık ücretsiz iznim başlamış oldu. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı. Nst ye girdim sonra doktorumun yanina geçtim. Nst sonuçlarına bakınca sancıların mi var diye sordu evet dedim ama düzenli değildi. Son 2-3 haftadır ağrılar sancılar baslamisti. Kontrolden çıktıktan sonra doğum çantam icin alınması gerekenleri de alıp evimize döndük. Ağrılar devam ediyordu. Eşimle akşam pazar günü 19 mayıs gösterilerini izlemek istediğini söylemiştim, o da bana çok kalabalık olacağını benim için sıkıntı olur diye götürmek istemediği söyledi. Ama çok içimde kalmıştı. Sabaha kadar sancılar devam etti ve sanki artık daha düzenli oluyordu. Sabah 7 de sıkışık bir şekilde uyandım ve tuvalette giderken camasirimin islandigini farkettim ve cisimi tutamadığını düşündüm ilk defa. Ama tutamadığım çişim değıl suyummus😊😊o kadar heyecanlandim ki kızıma kavuşacağım an aklıma geldi. Sonra eşimi uynadirdim, prensesimiz sanırım artık gelmeye hazır dedim😍😍. Eşim bi anda panik oldu. Nasıl hemen mi geliyor, hemen gidelim demeye başladı.sakindim acele etmedik, dusumu aldım, bir iki lokma biseyler yedim, çantamın eksikliklikleri tamamladım, odamız için yaptığım sürüleri falan aldik ve sabah 9 da evden ciktik. Kayinvalidem de bizimle geldi. Hastaneye giderken doktoruma haber verdim. Yatisim yapildi, nst bağlandı sancılar vardı ama doğum için yeterli değildi. Ebe gelip cati muayenesi yaptı ve açıklık 1 cm dedi😞oysaki bana daha fazlaymış gibi gelmişti. Doktorumla konuştum bebeğin henüz doğum kanalına girmediğini suni sancı verebilecegini bunun sonucunda da %60 Normal %40 sezeryan gözüktüğünü belirtti. Tüp bebek olması sebebiyle de beni ve bebeği de çok yormayacagini söyledi ve kararı bana birakti. Ben de sezeryan olmaya karar verdim. Hazırladılar ve ameliyathaneye alındım. Spinal istediğini söyledim. Iğne yapılırken hiç hissetmedim, anında uyuşuyorsunuz zaten. Doktorum geldi ve 10 dk içinde kızımın sesini duydum. Dünyalar benim oldu😍😍. Öyle bir an ki tarifi mümkün değil. Daha sonra giydirip yanina getirdiler, öptüm, kokladım... bebegimi odaya çıkartacaklarını benim de biraz daha işimin olduğunu söylediler. O süreçte hiç acı duymuyorsunuz. Tek isteğim biran once kızımın yanina gitmekti.cok şükür sağlıklı bir şekilde onun yanındaydım ve o da benim yanımda. Insan başka ne isterki🙏🙏. Bol bol dua ettim, evlat sahibi olmak isteyenlere evlat, hamilelere kolay doğum. Allahım tüm evlatlarımızı kötülüklerden korusun. Farkındayım haddinden fazla uzun oldu, sorularınız olursa fırsat buldukça cavaplamaya çalışırım. Allahım herkesin gönlüne göre versin🙏🙏🙏