1Tecrubesizannee Herkes dalga vurur göbeğine bisey olur diyorlar ama bu sıcakta deniz en iyisi bilgisi olan var mı
ekara 1Tecrubesizannee Dalgadan düşük olabileceğini hiç duymamıştım hiçte sanmıyorum😂 Çok içinize sinmezse dalgaya sırtınızı vererek yüzün☺️
12_yil_sonra 1Tecrubesizannee Antalya Konyaaltı plajında büyük dalgalar oluyor , bazen dengede durmak bile zor oluyor , o belki tehlikeli olabilir
35shereliz 1Tecrubesizannee 20haftalıkken 10gün tatil yaptım hiç sorun olmadı ta kiii tekne beni altına çekene kadar kendimi kurtarmak için biraz zorladım ama onundışında yüzmek çok faydalı
Zmrtbdk 1Tecrubesizannee doktorum yüzebildiğim kadar yüzmemi söylüyor.Çok faydalıymış aksine.Ekstra bir tehlikeniz yoksa tabii.Bugün de denizin pis olma ihtimaline karşı tampon kullanmalı mıyım diye sordum.Gerek olmadığını,en kötü mantar olacağımı onun da bebeğe ulaşamayacağını söyledi (rahim ağzı kapalı olduğu için)
Betuel11 21 haftalık olduk bugün doktorum deniz havuz yok dedi duşuda ayakda almamı söyledi dalgası düşüğe falan neden olurmu bilmem ama denize girmek ne kadar doğru onu bir doktorunuza sorun
Dilanserdar Betuel11 acaaba neden ayakta almayı öneriyorlar ki ben ayakta duramıyorum çömelip yada otrup duş alıyorum 😔
Semanuryvz 15 haftalık hamileyim canım bende yüzmeye gitmek istiyorum gerçi havuz olacak dalga yok vs ama daha faydalı bir spor yok senin için herşey yolunda başlayabilirsin dedi. İlk ay düşük tehlikem şiddetli kanamam olmasına rağmen 😘
Naze2151 1Tecrubesizannee bencede birşey olmaz çok acilmazsin iyide olur keşke bizimde denizimiz olsa 😒😒
Betuel11 Dilanserdar Sebebini bilmiyorum sorgulamadım doktor ne derse o zaten ayakda alıyorum 😅 siz niye ayakta duş alamıyorsunuz? tabureye oturup alında çömelmek biraz tehlikeli değilmi yinede takibinizi yapan doktorunuz daha iyi bilir ona bir danışın
Ozgull 1Tecrubesizannee oturarak duş almak da bu yüzden önermiyor doktorlar zaten gebelikte enfeksiyona elverişlisiniz