Alarasel Kızlar bugun mutfağı topladm rutn bulaşk mak işi vs yerleştrmk dizmk 20 dk falan sürdü. Belim son 7 dksında falan koptu tesmn çok ağrıdı sizde yaşıyoösn bunu??? 28 haftadaym buarada
Bilgeeferhat Alarasel evet canım bebek büyüdükçe ağrı da artıyor dinlene dinlene yap işlerini çok yormadan kendini gece uyutmaz bu sefer bel ağrısı
Aysenur76 Alarasel benim 14 haftalık çok oluyor bel ağrısı ağır iş yapmama gerek yok ayakta durmak yetiyor zaten
Tugramoms Alarasel 31 haftadym sanırım hala enerjik bir hamileyim bayram temizliği yaptım rssmen koltuk cam sil süpür toz ortalık topla mutfak vs henüz tam ağırlaşmadm ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum 🤷♂️ Dikkat et kendine çok yorma canım benim ağırlık yapıyorsa artık
Turkistlc Alarasel bu nasil yazmak anlamadim, elleriniz islakti herhalde istediginiz gibi yazamadiniz😁
Alarasel Bilgeeferhat yok şimdi geçti ama 10 dk faaln ağrıdı karnmda azcık. Dinlennce geçti çok şkr ama korktm yaa sanada oluyomu.
Bilgeeferhat Alarasel benimde oluyordu ağır iş yapmasan da uzanıyorsun eğiliyorsun ya o bile ağrı yapıyor
Aysenur76 Alarasel sanmıyorum canım. Hamilelikte normal bel ağrısı. Vücudun ağırlık merkezi değişiyormuş.
Alarasel Tugramoms ya bnd eyapıyrm süpürge vs ama bu sefer böyle ağrıdı işte belm ne biliym cnm ama snde dikakt et cam vs silmk çok tehlikeli gebelkte drm yasak demişti tüm hamilller için geçerli yani cam ayna silmk perde asmk falan
Tugramoms Alarasel cam sildim ama içerden sildim sadece yüksek çıkmadan cnm normalde silmiyorum cam ztn yüksek çıkamıyorum da yarın misafirim var diye mecbur sileyim ddm olduğu kdr
Bilgeeferhat Alarasel yok yok bu ağrılar artık normal dinlendiğinde geçmeyen ya da 1 saat içinde dinlenmene rağmen bebek hareket etmezse bir doktora gidersin ama o ağrılar artık normal kuzum 😊
Aysetugra Aysenur76 gerçekten ilerledikçe zorlaşıyo ben 34. Haftadyım her geçem gün daha da zorlanıyorum 🤦🏻♀️