Elifdikel Mavisim doktorum günde 1 tane serbest demişti ama ben çok canım istemedikce içmedim çok canınız çekiyorsa icebilirsiniz
Ayesray Mavisim günde 1 tane içebiliyorsun bende cok severim içiyodumda ama gaz sorunu yaptığı için bırakmak zorunda kaldım
Teonam Mavisim doktorlar izin veriyor günde bir fincana , ben hemen hemen hergün içiyorum 35 haftadayız
12_yil_sonra Türk kahvesi ve kahvenin her türüne bağımlıydım ve en büyük korkum kahveyi nasıl bırakacağım idi. Doktor günde 1 içebilirsin dedi .ilk zaman bulantılardan içemedim , şimdi içiyorum dibek kahvesi aldım onun kafeini düşük diye
Bilgeeferhat Mavisim her gün bir fincan içiyorum hamileliğimin başından beri doktorumda 1 fincan çok istediğinde 2 fincan da içebilirsin dedi
butterfly4 @Mavisim canın çok çekiyorsa iç derim canım, gebelikte canının çok istediğini mutlaka yemen içmen lazım
Kubraaas Benim doktorum 3 bardak açık çay ya da iki fincan türk kahvesi içebilirsin demişti. Kafeinden dolayı çok içmeyin diyorlar çikolatada da var mesela dengeleyerek içebilirsiniz. Sağlıklı bakanlığının hazırladığı kitapçıkta günlük kafein alımı 200 miligramdan az olmalıdır. Bir Türk kahvesinin fincanı 57 miligramdır yazıyor.