Ozgektn oglumvebenn çok şükür 🙏🏻 benim bebiş 34 hafta 2100 karın çevresi 2 hafta geriden bu yüzden çok tedirginim sizden bilgi almak istedim
oglumvebenn Ozgektn tedirgin olmayın, sadece biraz minyon doğuyor, sonradan gelişiyor hızlıca, bizim kilo alımımız şu an çok iyi , çabucak büyüyecekler inş 😊
Limonata Yusufunannesi_ canım bende 33.haftamda gittim beniöde 2 hafta geriden ve suyu azalmıştı. Hemen işyerimden dogum izninie ayrıldım evde cok cok iyi dinlendim. Geceleri sol tarafıma yattım hep doktorum söyledi. Yememe içmeme dikkat ettim. 1 hafta sonda gel demişti gittim suyu düzelmişti gerilikte 1 haftaya düşmüştü. Şuan 36.haftamdayım 37.haftada bir daha çağırdı👍 Panik yapma 2 hafta gerilik çok bişey değil dedi doktorum o zaman önemli olan ilerlememsi:) ne bulduysan ye😀 bol bol inek sütü iç👍
Nisansimge Yusufunannesi_ benimde durumum aynı karon ve baş çevresi hep geri çıkıyor bi hafta gidiyorum fark 6 gün sonra gidiyorum2 hafta diyo ama farklı doktorlar artık hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum zayıf olsunda sağlıklı olsunlar
Fatma0201 Yusufunannesi_ canim benim bebegimin kide gelisim geriligiydi surekli kontrele gitmeme ragmen her sey iyi dedi 19 nisanda doguma gittim normal dogum yaptim normal dogum benim bebegimi cok zorladi bebegim 2 850 dogdu bi hafta yasabildi😭 zaten birhaftada kuvezdeydi sana demek istedigin ustunde iyi dur insallha duzelir canim .
Lavinia5 Fatma0201 Allah sabır versin inşallah. Rabbim size hayırlı zamanda başka sağlıklı bebekler nasip etsin. Gelişim geriliği ne kadardı? Bir de sadece karın bölgesinde mi vardı? Kilosu iyiymiş aslında. Solunumunda mı sıkıntı vardı?
Fatma0201 Lavinia5 evet nefes alamiyordu birhafta cihaza bagliydi kilosu 2. 850 di cigerleri gelismemis dedi kalbinde sorun var kisacasi dogumda zorlandi bastira bastira bebegi cikardilar .
Aytaczehra GozdeCemre canim kuvoze duwdumu bebeklerin ?? Ciyer geliwtirici yapmiwlarmiydi? Bendede ayni durum var
Adaverta Yusufunannesi_ çok sevindim kaçıncı haftadasın şuan? Benimde bir hafta hala öyle geriden geliyor, böyle gidecek galiba hep.
Yusufunannesi_ Adaverta 35+3 olduk biz ama çok zorlu bir süreçti 3 haftaya çıktı tekrar perinatolojiye gittim vs. gibi ama böyle biter dedi doktorum