Gulsenkrc Adetime 6 ,5 ve 4 gün önce gebelik testi yaptım ilk test sonradan beliren hayalet çizgi , ikinci test yine ilk yarım saatte ikinci cizgi silikti ve 3. Test ilk yaptığımda 2.dakikada yine silik ama diğerlerine göre daha belirgin çıktı hamile miyim?
yakamoz Gulsenkrc silik çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinizdir. Ben de günüm gelmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Hemen kan tahliline gidip hamile olduğumu öğrenmiştim. İki türlü de hakkınızda hayırlısı olsun🤗
Esrasaglik Gulsenkrc canım benim adetimden 4 gün geçti yaptım çok silik çıktı yok denecek kadar az. Bugün yaptım 6. Gün bugün çift çizgi çıktı. 2 saat önce gittim kan testi yaptırdım acilde pozitif çıktı. Bence adetin geçmesi daha net sonuç veriyor🤗
gizemgnll Gulsenkrc hemen cıkması lazıö canım 5 dkdan sonrası gecersiz sayılıyor ama yeni hamilelikse silik cizgi çıkanları cok duydum. Bence kan testi yaptır
Esesli Yarım saat sonra çıkan sonuçları önemsemeyin yazar üstünde hep. Ben adetime 1 gün kala yaptım bir dakika olmadan silik çizgi belirdi. Sonra gittim kan testi yaptırdım değerim 54.7 çıktı. Suan son adet tarihime 7 haftalık hamileyim çok şükür. Sende git bi kan testi yaptır. Özelde 1 saatte çıkarıyorlar. Devlette 2 sattte. En sağlıklı sonuç o
Gulsenkrc 🙏🏼🙏🏼 İnşallah hamileysem 3. Hamilelik olacak rabbim bu defa sağ salim kucağıma almayı nasib etsin 🙏🏼
RRR Gulsenkrc kuzum benimde adete üç gün kala yaptım silik cıktı iki gün kala yaptım yine öyle sonra kan testi yaptım 48 cıktı yarın tekrar kan testi yaptırcam yükselmiş mi diye ☺
Lidya Gulsenkrc 2 Acıdan sonra İnşallah hamilesindir diyemiycem.Rabbim hayırlısını nasip etsin.İnşallah sağ salim sonuna kadar gelebileceğin sorunsuz sevgi dolu büyüteceğin bir bebeğe hamilesindir
Gulsenkrc Esrasaglik sağlıkla kucağına al canım bende yarın vereceğim tahlil çıkar mı bilmiyorumm bakalım kısmet artık🙏🏼
Gulsenkrc Zezell ilk hamileliğimde 11. Hafta da kalp atışı durdu normal doğum ile alındı ikinci hamileliğimde ToXOPLAZMA diye bir rahatsızlık geçirdim ve gebeliğe son vermem gerekti ve kürtaj oldum bir yıl kadar bu hastalık yüzünden tedavi görüp bekledim şimdi inşallah 3. Hamileliğim olur 🙏🏼 Sağlıkla inşallah
Zezell Gulsenkrc Inşallah canım cok gecmis olsun..toxoplazma neden oluyormus bu arada bilgilendirir misin
Gulsenkrc Zezell kedi ve köpekten bulaşan bir şey ve maalesef hamilelikte bebek için çok tehlikeli oluyor o yüzden hamilelikten önce muhakkak bakılmalı hamilelikte de deniyimi yapılmalı . Ama şöyle de bir durum var daha önce bu virüsü almış ise yani toxoplazma pozitif çoktan pozitif ise sorun olmuyor
Ozlemm Suheda Zezell çiğ et, iyi yıkanmamıs sebzeler ve cok nadir de olsa evcil hayvanlardan bulasan bi hastalik diye biliyorum..( eksik veya yanlıs olabilir)
Gulsenkrc Suheda öyle ama ben hiç bir hayvanla temas halindr olmadım o yüzden çiğ etten de olabiliyor bilginiz olsun
Zezell Suheda Evet bakıldı sukur temiz cıktı hamilelikde bir kez mi bakılıyor yoksa 20. Haftadako 2. Kan testindede mi yapılıyo
Suheda Zezell vallahi canm bana en basinda bakildi 17.haftamdaym daha bidaha bakilmadi bilemiyorum yani tekrar bakarlar mı