Merve43 Arkadaşlar bebegin ölçümleri geriden gelen anneler bu sıkıntı kaçıncı haftada başladı git gide arttı mi ne durumdasınız? Bu şekilde doğum yapan var mı kaç kilo doğdu bebekleriniz?
Tugsem81 Merve43 valla benımde gerıden gelıyor fakat doktorun dedıgıne gor ıkı hafat gıbı bır sure gayaet normalmıs ondan fazlası olursa bır sorun olabılır dedı yanı oyuzden cok stren yapmıyorum ona baska buyuk sorunlarımız olunca bu gıbı seyler bana ufak sorun olarak gelıyor
Zeymuh Merve43 canım benim bebeyımde çok kilo almıyor 34 haftada 2 kilo olmuş karnım çok küçük amma doktorum vaktınen önce dogurursun dedı
Sagliklagel Merve43 17+6 sata gore. usgde bazen 4 gün geri atiyor bazen de 1 hafta basından beri boyle
Merve43 Tugsem81 kaç haftalık şuan canm kaç hafta gibi başladı gerileme benim 25 haftalık 700 gram kadar
Tugsem81 Merve43 benım suan 35+2 ama basından berı gerıdeydı gec dollenme de olablıyormus ama doktor normal demıstı ıkı haftaya kadr
Semooshh Benim 1hafta kadar geride 14olmam gerekirken 13deymişim. İlerleyen zamanlarda tamamlanır inşallah şuan 13+6ym.