humanisa kızlar seker testi yaptıran varmı ben bugün sonucumu aldım doktor enfeksiyon var dedi ama af edesiniz doktor sordu idrarda yanma varmı yok dedim sizce baka neden olur bide özel bolgemde sisilik çok var ondan ola bilir mi 😕 sizdede varmi😊
Nurerdgn humanisa canim bazen hic belirti vermeden de olabiliyo enfeksiyon bol su ic bide ozel bölgemde şişlik var demissin nasil bi sislik acaba biraz aciklayabilirmisin
Ebru4343 humanisa şeker testinde nasıl anlaşıldı enfeksiyon. 2 gün sonra yaptiricam bende seker yüklemesi
Obsesifk humanisa büyük ihtimal idrarada baktı senin bendede enfeksiyon vardı ama yanma vs yoktu olmayabiliyor korkulacak bişey değil tedavi ediliyor
humanisa Nurerdgn cnm al bölgede baya bi sisilik var ilk once varis diye düşündüm ama değilmiş çok af edesiniz ama ilişkiden sonra bi gün boyunca agiryo ve bu hamileikte basladi
Oge Ebru4343 benm sadece şeker oranına bakıldı tam kan testi yapsa orda enfeksiyn çukar ama idrar enfeksiyonu olduğnu kandan anlamamıştr heralde bayan eksik yazmıştır
humanisa Oge cnm bende kan aldılar iki tüp seker testi yapıldı ve sonuc enfeksiyon olduğu söyledi doktor
Nurerdgn humanisa gecmis olsun canim doktorunla muhakkak görüş Allah esirgesin onemli visey degildir insaallah enfeksiyon icinde dedigim gibi bol bol su tuketmeye calis yani butun doktorlar bunu öneriyo ayrica ic camasirini sık değiştir ve sirkeli ilik su ile taharetlen sabah aksam insaallah atlatirsin Allahim beterinden korusun
EnginDenizim humanisa hemogram da da enfeksiyona bakilabilir illa idrar tahlili olmasi gerekmiyor. Benimde WBC degeri biraz yuksek cikmisti gribal enfeksiyon demisti doktorum
Oge EnginDenizim ama kanda ki her enfeksiyon idrar değildir ki ayrı test yapılması gerek diye düşünüyorm idrar için