Nesibee1 Tugce1803 Ben test yapmadım kan verdim bi dahaki adetime 1 hafta vardı daha hissettim olduğunu kan da çıktı ☺️
Tugce1803 Nesibee1 benimde 10 gün kaldı bugün bayram temizliğine başlıyım dedim sağ göğsüm yürüdükçe acımaya başladı dayanamadım noldu acaba dedim baktım ucu kıpkırmızı olmuş pütürlü şekilde köz dökmüşsün sanki öyle yanıyo acıyo bir başlıyo bir geçiyo😥
Caglaaa1305 Tugce1803 adetime 3 gün bardı yaptım silik cizgi cıkmıstı aomra kan bersim bthc 40 cıkmıstı
Nuur2001 Tugce1803 beenn 🖐🏻 Adetim bittiği günün ertesi günü birlikte olduk bir gün arayla devam ettik ve şuan 5 haftalık hamileyim
Nuur2001 Tugce1803 saol canım Rabbim isteyen herkese versin adetime 3 gün kala yapmıştım çok silik çıkmıştı
Nesibee1 Tugce1803 göğsün acımaya başlamış ya hani hamile olsan onun belirtisi olmayabilir diyorum canım hani en net sonuç kan tahlili diyorum 😁
Tugce1803 Nesibee1 kafam yerinde değildi canım 🤦♀️🤦♀️anladım şimdi ama 10 gün var daha çıkmaz diye düşünüyorum her ay kan aldırmaktan yorulduk eşimle Bi de sağlıkçıyız herkes soruyo🤦♀️en iyisi vakit yaklaşınca test alayım
Yazarbayar Tugce1803 bende adetten sonraki gün ilşkiye girdim ve hamile kaldım şimdi 33+4 haftalık hamileyim
Pier Tugce1803 ben 😀 aylarca takvim tuttum yok yumurtalama dönemi o dönemi bu dönemi olmadı olmadı. Sonra bıraktım adetim bitti hemen sonraki gün oldu.
Pier Tugce1803 adetime 2 gün kala çok değişik bir halsizliğim vardı. Her zamankinden farklı. İçime kurt düştü idrar tahlili yaptım orada çıktı.
DiplomaliEvHanimi Yani genelde yumurtlamaydi 14gundu deniyo ama. Bence adet bitimindeki o 1hafta cok onemli 😍